Рецепт Медальйони з індички на сковороді
Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:)
опис приготування:
Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця страва ми будемо готувати з грудки, а значить м'ясо ніжне і готується швидко. найголовніше — не пересушить медальоны, тому ми їх загорніть в бекон, який віддасть свій сік м'яса і наситить його ароматами. Медальйони можна приготувати і в звичайний день, і на святковий стіл. Дуже смачні вони з ягідним соусом. розповідаю, як приготувати медальйони з індички на сковороді.
1. Насамперед вимиємо м'ясо, обсушити паперовим рушником і наріжемо на медальйони товщиною приблизно 1,5-2 см. злегка! відіб'ємо медальйони.
2. приготуємо маринад — змішаємо бальзамічний оцет, олія, сіль, гірчицю, перець і спеції.
3. Помістимо медальйони в маринад , добре перемішати і залишити приблизно на 1 час.
4. виймаємо медальйони, злегка обтирає серветкою і кожен медальйон обертаємо стрічкою або двома бекону. Кінець Пристебніть zubochistkoy.
5. Нагріваємо на вогні трохи більше середнього сковороду з рослинним маслом і викладаємо медальйони. Обсмажуємо з усіх боків.
6. Викладаємо на тарілку, вкутуємо її фольгою і через хвилин 10 можна подавати до столу.
- грудка індички— 800-900 грам
- бекон— 250-300 грам(краще вже нарізаний тонкими смужками)
- Рослинна олія— 8 Ст. ложок(половина — на маринад, половина — з obzharku)
- Бальзамічний оцет— 1,5 Ст. ложки
- спеції— 0,5 чайних ложки(ароматні сухі трави)
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
1. Насамперед вимиємо м'ясо, обсушити паперовим рушником і наріжемо на медальйони товщиною приблизно 1,5-2 см. злегка! відіб'ємо медальйони.
2. приготуємо маринад — змішаємо бальзамічний оцет, олія, сіль, гірчицю, перець і спеції.
3. Помістимо медальйони в маринад , добре перемішати і залишити приблизно на 1 час.
4. виймаємо медальйони, злегка обтирає серветкою і кожен медальйон обертаємо стрічкою або двома бекону. Кінець Пристебніть zubochistkoy.
5. Нагріваємо на вогні трохи більше середнього сковороду з рослинним маслом і викладаємо медальйони. Обсмажуємо з усіх боків.
6. Викладаємо на тарілку, вкутуємо її фольгою і через хвилин 10 можна подавати до столу.
Подібні рецепти
Медальйони з індички в мультиварці
це ситне, смачне, при цьому дієтичне і легке в приготування блюдо можна доповнити практично будь-яким гарніром, але найкраще воно поєднується з салатами зі свіжих овочів. опис приготування: Приготовані за цим рецептом медальйони виходять дуже ніжними завдяки використанню маринаду і запіканню в...
Медальйони з індички в рукаві
шкода, що немає можливості часто готувати індичку. У моїй родині цю птицю ну дуже люблять. але, на жаль, якісне і не переморожене м'ясо складно знайти в будь-який час року. Але якщо знайшли ... опис приготування: Зовсім недавно абсолютно випадково мені вдалося купити прекрасне і свіже філе цьо...
Медальйони з індички
соковиті, ніжні і дуже смачні медальйони з індички готуються швидко і просто. Таке блюдо зможе прикрасити не тільки сімейна вечеря, але і святковий стіл. До того ж, м'ясо індички дуже корисне. опис приготування: Медальйони з індички - справжній делікатес. Але треба знати, як правильно приготув...
Медальйони з яловичини
Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...
Медальйони зі свинини
Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним. опис приготування: Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати яки...