Рецепт Медальйони з яловичини з брусничним соусом

Рецепт Медальйони з яловичини з брусничним соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
М'ясо дуже добре поєднується з солодким ягідним соусом. Ви можете регулювати прожарювання м'яса, а також солодкість самого соусу. розповідаю, як приготувати медальйони з яловичини з брусничним соусом.

опис приготування:

Незважаючи на те, що блюдо відноситься до високої кухні, зробити таке самостійно дуже просто. Для соусу можна використовувати свіжі ягоди або консервовані, другий варіант набагато простіше в приготуванні. До столу страву подають гарячою. Воно добре поєднується з гарніром з відвареної картоплі.

  • вирізка яловича— 680 грам
  • Сіль і перець— За смаком
  • Соняшникова олія— 4 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • бульйон м'ясний— 1 Склянка
  • шавлія— 1 Ст. ложка
  • Червоне вино— 75 мілілітрів
  • консервовані ягоди— 250 грам
  • апельсинова цедра— 1 Чайна ложка
1 Вимийте вирізку і розріжте її на шматочки товщиною 2,5 см. Кожен медальйон натріть сіллю і перцем.

2 Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте кожен шматок 12-14 хвилин, потім приберіть з вогню.

3 Сковороду поверніть на вогонь. Очистіть цибулю і наріжте дрібно разом з шавлією, потім викладіть в сковороду і обсмажуйте пару хвилин.

4 Влийте в сковороду бульйон і вино, готуйте на середньому вогні з відкритою кришкою, додайте брусницю, апельсинову цедру і доведіть до кипіння, готуйте до утворення густої маси.

5 Подавайте медальйони гарячими, з картопляним пюре і полийте соусом.

Подібні рецепти

Медальйони з яловичини

Фрикадельки «Ikea» з брусничним соусом

Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...

Медальйони з індички на сковороді

Медальйони з індички на сковороді

Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:) опис приготування: Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця стр...

Медальйони зі свинини

Медальйони зі свинини

Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним. опис приготування: Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати яки...

Медальйони

Медальйони

Медальоны — изысканное ресторанное блюдо. Но мы легко можем приготовить эти небольшие круглые кусочки мяса у себя на кухне. смачні, ароматные и очень сочные медальоны идеально подавать с соусом. опис приготування: Медальоны — это изысканное блюдо французской кухни, подают их в самых дорогих ре...

Медальйони з індички в рукаві

Медальйони з індички в рукаві

шкода, що немає можливості часто готувати індичку. У моїй родині цю птицю ну дуже люблять. але, на жаль, якісне і не переморожене м'ясо складно знайти в будь-який час року. Але якщо знайшли ... опис приготування: Зовсім недавно абсолютно випадково мені вдалося купити прекрасне і свіже філе цьо...