Рецепт Медальйони з яловичини

Рецепт Медальйони з яловичини
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно!

опис приготування:

Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною популярністю. Але якщо ви думаєте, що приготувати їх в домашніх умовах неможливо, то помиляєтеся. Сьогодні я поділюся з вами рецептом. швидко, просто і, що найголовніше, смачно!

  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • бекон— 4 скибочки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • коньяк— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
Медальйони з яловичини - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для медальйонів можете взяти вирізку і розрізати її поперек волокон, щоб вийшло два шматки висотою 3 см. А можете купити готове м'ясо для медальйонів, в деяких супермаркетах воно продається.

Медальйони з яловичини - фото крок 2 Кожен шматок яловичини злегка відбийте молотком по обидва боки, але не сильно, НЕ відбивні ж ми готуємо все-таки. Кожен шматок оберніть скибочкою або двома скибочками бекону і закріпіть щільною ниткою. Присипте сіллю і перцем з обох сторін безпосередньо перед відправкою в сковороду.

Медальйони з яловичини - фото крок 3 Цибулину і кілька зубчиків часнику дрібно наріжте. Часник можна пропустити через прес, але мені подобаються великі шматочки.

Медальйони з яловичини - фото крок 4 Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. ідеально, якщо у вас є сковорода гриль. Викладіть м'ясо на сковороду і смажте 3 хвилини, не рухаючи м'ясо, це для того, щоб утворилася гарна скоринка.

Медальйони з яловичини - фото крок 5 Потім переверніть м'ясо, додайте до нього часник і цибулю, смажте ще 3 хвилини. Як тільки цибуля і часник стануть прозорими і злегка золотавими, збризніть шматки м'яса коньяком (можна використовувати ром), підпаліть і почекайте, поки алкоголь прогорить.

Медальйони з яловичини - фото крок 6 От і все, медальйони з яловичини готові. Вони вийшли середнього ступеня прожарювання (середній рідкісний). Якщо вам подобаються більш прожаренние медальйони, то в кінці можете накрити сковорідку кришкою і готувати ще кілька хвилин. Але це вже на любителя. Подавайте медальйони з яловичини з вашим улюбленим соусом і обов'язково з цибулею і часником, з якими медальйони готувалися. Це ну дуууже смачно

Подібні рецепти

Медальйони з яловичини з брусничним соусом

Салат з авокадо і курки

М'ясо дуже добре поєднується з солодким ягідним соусом. Ви можете регулювати прожарювання м'яса, а також солодкість самого соусу. розповідаю, як приготувати медальйони з яловичини з брусничним соусом. опис приготування: Незважаючи на те, що блюдо відноситься до високої кухні, зробити таке само...

Медальйони з індички на сковороді

Медальйони з індички на сковороді

Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:) опис приготування: Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця стр...

Медальйони зі свинини

Медальйони зі свинини

Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним. опис приготування: Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати яки...

Медальйони

Медальйони

Медальоны — изысканное ресторанное блюдо. Но мы легко можем приготовить эти небольшие круглые кусочки мяса у себя на кухне. смачні, ароматные и очень сочные медальоны идеально подавать с соусом. опис приготування: Медальоны — это изысканное блюдо французской кухни, подают их в самых дорогих ре...

Медальйони з індички в духовці

Медальйони з індички в духовці

це ситне, смачне, при цьому дієтичне і легке в приготування блюдо можна доповнити практично будь-яким гарніром, але найкраще воно поєднується з салатами зі свіжих овочів. опис приготування: Приготовані за цим рецептом медальйони виходять дуже ніжними завдяки використанню маринаду і запіканню в...