Рецепт Медовий пиріг з сирною начинкою
Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі!
опис приготування:
Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречаний або каштановий. А сир повинен бути сухим і розсипчастим. І тоді смак цього пирога вам запам'ятається надовго.
- мідь— 3 Ст. ложки(ТІСТО : всі продукти нижче)
- яйця— 3 штуки
- крем— 2 Ст. ложки
- борошно пшеничне в / сорт— 150 грам
- сода— 1 Чайна ложка
- лимонний сік— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 щіпка
- сир— 400 грам(Начинка : всі продукти нижче)
- цукор— 2-3 Ст. ложок
- жовток— 2 штуки
- вершкове масло— 30 грам
- кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
У сир (я брала 2% жирності) додайте два жовтки і цукор. Добре розітріть сир виделкою. Цукор беріть за смаком і залежно від кислотності сиру.
Влийте розтоплене і охолоджене вершкове масло, додайте крохмаль і ще раз добре перемішайте. Сир повинен залишатися досить розсипчастим.
Відокремте білки від трьох яєць і збийте їх в міцну піну з дрібкою солі.
Жовтки збийте з медом до пухкої маси.
Додайте до жовтків просіяне з содою борошно і перемішайте густе тісто міксером на малих обертах.
Додайте сметану і лимонний сік, перемішайте міксером.
Лопаткою в два-три прийоми акуратно вмішати збиті білки методом складання зверху вниз і по колу.
Вилийте частину тесту в форму, зверху рівномірно розкладіть сирну начинку.
Залийте залишками тіста і поставте випікатися в духовку. піч півгодини, потім потрібно перевіряти готовність пирога зубочисткою. Не пересушивайте пирог.
Готовий пиріг остудіть на решітці і посипте цукровою пудрою. Якщо вам здасться, що з пудрою буде дуже солодко, моя вам порада - посипте пиріг сухим молоком хорошої якості - буде дуже смачно!
Подібні рецепти
Болгарський пиріг з сирною начинкою
Манікотті - вид італійської пасти. Навіть якщо ви не знайшли таку, це не привід відмовлятися від смачних італійських рецептів. підкажу рецепт, як приготувати манікотті з млинців з сирною начинкою. опис приготування: Цю страву можна зробити не тільки з млинців, тут підійде навіть тонкий вірменс...
Медовий пиріг з мигдалем
Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним. опис приготування: Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у ф...
Медовий курча з Вінтерфелла
Фанати «Пісні льоду і полум'я» підрахували, що тільки в перших чотирьох книгах Джорджа Р. Р. Мартіна згадується понад 160 різних страв. І більшість цих страв не вигадані, але давно забуті. опис приготування: Практично всі рецепти цих страв можна знайти в старих римських і британських кулінарни...
Медовий раф
Уявіть собі яскравий смак кави з томної медової ноткою, укритий ароматної молочної піною… представили? Так ось він саме такий — медовий раф! опис приготування: Чарівний аромат кави з медом подарує вам з ранку прекрасний настрій і заряд бадьорості на весь день, якщо ви приготуєте медовий раф со...
Медовий торт на сковороді
Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо? опис приготування: Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів...