Рецепт Медовий торт на сковороді
Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо?
опис приготування:
Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів інших тортів, які готують на сковороді. Виходить медовик дуже солодкий, але не нудотно солодкий, полуниця освіжає і надає йому неповторну соковитість. Дуже люблю цей торт! І за легкість приготування, за простоту і за смак.
Спробуйте приготувати і Вам сподобається. Успіхів і приємного апетиту!
- Вершкове масло— 300 грам(+80 г в вершках)
- борошно— 3-3,5 склянки
- яйця— 1 штука
- сіль— 1 щіпка
- оцет— 1 Ст. ложка
- вода— 1/2 склянки
- цукор— 150 грам
- яєчні жовтки— 3 штуки
- ванілін— — За смаком
- Сир— 200 грам
- мед— 4 Ст. ложки
- Полуниця— 800 грам
- м'ята— — За смаком
додаємо цукор, мідь, сіль і оцет. Все хорошенько измельчаем и смешиваем вилкой.
додаємо борошно.
Потім тісто вимішуємо руками, поступово додаючи борошно. Оно должно получиться как пластилин и не прилипать к рукам.
Затем тесло убираем в холодильник. готовий крем. Берем три желтка.
В сотейнике смешиваем взбитые желтки, перетертый блендером творог, цукор, ваніль,
Ставим на слабый огонь и добавляем кусочек масла.
постійно помішувати, крем должен стать однородным и загустеть. Затем снимаем его с огня и даем ему остыть, за это время он должен еще немного загустеть.
Розкачуємо тісто.
Я поділяю 10 рівних частин.
Каждый кусок теста раскатываем в круглую лепешку.
Обжариваем каждый коржик на сухой сковородке с двух сторон.
Если будут появляться пузыри, то их следует прокалывать вилкой.
Готовые коржи выкладываем на тарелочку.
Клубнику моем и очищаем от плодоножек.
Нарезаем пластинами.
На первый корж наносим слой крема.
Затем выкладываем клубнику.
Сверху кладем еще один корж и наносим на него слой крема, затем выкладываем клубнику и так далее..
Повинна вийти приблизно така картина.
прикрашаємо. Украшать лучше начинать с краев тортика.
Посыпаем сахарной пудрой и выкладываем листики мяты. Отправляем на несколько часов в холодильник и готово!
Подібні рецепти
Медовий торт рецепт класичний
Рецепт цього торта був привезений з Німеччини в 1945 році, тому десерт і отримав таку незвичайну назву. Готується він просто, виходить дуже ароматним, смачним і повітряним. Спробуйте! опис приготування: торт, приготований за цим рецептом, має насичений медово-цитрусовий смак, який відмінно гар...
Медовий пиріг з мигдалем
Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним. опис приготування: Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у ф...
Медовий пиріг з сирною начинкою
Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі! опис приготування: Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречани...
Медовий курча з Вінтерфелла
Фанати «Пісні льоду і полум'я» підрахували, що тільки в перших чотирьох книгах Джорджа Р. Р. Мартіна згадується понад 160 різних страв. І більшість цих страв не вигадані, але давно забуті. опис приготування: Практично всі рецепти цих страв можна знайти в старих римських і британських кулінарни...
Медовий хліб з вівсяними пластівцями
Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і вівсяними пластівцями. М'який теплий хліб з ароматом меду стане відмінним початком дня. кількість порцій: 10-12 розчинні дріжджі— 2 1/4 чайних ложки сіль— 1 1/2 чайних ложки молоко— 1 Склянка тепла вода— 1/4 склянки несолоне вершкове масло або ма...