Рецепт Медовий пиріг з мигдалем
Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним.
опис приготування:
Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у форму половину тіста. Зверху викладіть начинку з порізаних яблук, родзинок і мигдалю. Залийте іншим тестом і випікання в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах. Потім остудіть пиріг до кімнатної температури і полийте глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Прикрасьте його горіхами і родзинками і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- пластівці вівсяні— 1 Склянка
- борошно— 1 Склянка
- цукор— 0,5 склянки
- мигдаль— 0,5 склянки
- Цукрова пудра— 0,5 склянки
- Ізюм— 0,5 склянки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- мед— 4 Ст. ложки
- сік лимонний— 1 Ст. ложка
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- яйця— 3 штуки
- яблука— 3 штуки
Збийте яйця з цукром і додайте борошно і пластівці.
Влийте мед з маслом і замісити тісто.
Дрібно наріжте очищені яблука і змішайте з родзинками і мигдалем.
Вилийте у форму половину тіста. Викладіть начинку і залийте іншим тестом. Надішліть в духовку і випікання протягом 40 хвилин при 180 градусах. Потім остудіть пиріг до кімнатної температури.
Розітріть цукрову пудру з лимонним соком і полийте пиріг. Прикрасьте його горіхами і родзинками і подайте на стіл.
Подібні рецепти
Салат «Ярославна»
Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі! опис приготування: Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречани...
Медовий раф
Уявіть собі яскравий смак кави з томної медової ноткою, укритий ароматної молочної піною… представили? Так ось він саме такий — медовий раф! опис приготування: Чарівний аромат кави з медом подарує вам з ранку прекрасний настрій і заряд бадьорості на весь день, якщо ви приготуєте медовий раф со...
Медовий торт на сковороді
Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо? опис приготування: Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів...
Медовий торт «Трофейний»
Рецепт цього торта був привезений з Німеччини в 1945 році, тому десерт і отримав таку незвичайну назву. Готується він просто, виходить дуже ароматним, смачним і повітряним. Спробуйте! опис приготування: торт, приготований за цим рецептом, має насичений медово-цитрусовий смак, який відмінно гар...
Медовий курча з Вінтерфелла
Фанати «Пісні льоду і полум'я» підрахували, що тільки в перших чотирьох книгах Джорджа Р. Р. Мартіна згадується понад 160 різних страв. І більшість цих страв не вигадані, але давно забуті. опис приготування: Практично всі рецепти цих страв можна знайти в старих римських і британських кулінарни...