Рецепт Медовий пиріг з мигдалем

Рецепт Медовий пиріг з мигдалем
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним.


опис приготування:

Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у форму половину тіста. Зверху викладіть начинку з порізаних яблук, родзинок і мигдалю. Залийте іншим тестом і випікання в духовці протягом 40 хвилин при 180 градусах. Потім остудіть пиріг до кімнатної температури і полийте глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. Прикрасьте його горіхами і родзинками і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • пластівці вівсяні— 1 Склянка
  • борошно— 1 Склянка
  • цукор— 0,5 склянки
  • мигдаль— 0,5 склянки
  • Цукрова пудра— 0,5 склянки
  • Ізюм— 0,5 склянки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • мед— 4 Ст. ложки
  • сік лимонний— 1 Ст. ложка
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • яйця— 3 штуки
  • яблука— 3 штуки
Медовий пиріг з мигдалем - фото крок 1 Розтопити масло і мед на водяній бані.

Медовий пиріг з мигдалем - фото крок 2 Збийте яйця з цукром і додайте борошно і пластівці.

Медовий пиріг з мигдалем - фото крок 3 Влийте мед з маслом і замісити тісто.

Медовий пиріг з мигдалем - фото крок 4 Дрібно наріжте очищені яблука і змішайте з родзинками і мигдалем.

Медовий пиріг з мигдалем - фото крок 5 Вилийте у форму половину тіста. Викладіть начинку і залийте іншим тестом. Надішліть в духовку і випікання протягом 40 хвилин при 180 градусах. Потім остудіть пиріг до кімнатної температури.

Медовий пиріг з мигдалем - фото крок 6 Розітріть цукрову пудру з лимонним соком і полийте пиріг. Прикрасьте його горіхами і родзинками і подайте на стіл.

Подібні рецепти

Медовий пиріг з сирною начинкою

Салат «Ярославна»

Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі! опис приготування: Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречани...

Медовий раф

Медовий раф

Уявіть собі яскравий смак кави з томної медової ноткою, укритий ароматної молочної піною… представили? Так ось він саме такий — медовий раф! опис приготування: Чарівний аромат кави з медом подарує вам з ранку прекрасний настрій і заряд бадьорості на весь день, якщо ви приготуєте медовий раф со...

Медовий торт на сковороді

Медовий торт на сковороді

Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо? опис приготування: Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів...

Медовий торт «Трофейний»

Медовий торт «Трофейний»

Рецепт цього торта був привезений з Німеччини в 1945 році, тому десерт і отримав таку незвичайну назву. Готується він просто, виходить дуже ароматним, смачним і повітряним. Спробуйте! опис приготування: торт, приготований за цим рецептом, має насичений медово-цитрусовий смак, який відмінно гар...

Медовий курча з Вінтерфелла

Медовий курча з Вінтерфелла

Фанати «Пісні льоду і полум'я» підрахували, що тільки в перших чотирьох книгах Джорджа Р. Р. Мартіна згадується понад 160 різних страв. І більшість цих страв не вигадані, але давно забуті. опис приготування: Практично всі рецепти цих страв можна знайти в старих римських і британських кулінарни...