Рецепт Медовий курча з Вінтерфелла

Рецепт Медовий курча з Вінтерфелла
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Фанати «Пісні льоду і полум'я» підрахували, що тільки в перших чотирьох книгах Джорджа Р. Р. Мартіна згадується понад 160 різних страв. І більшість цих страв не вигадані, але давно забуті.

опис приготування:

Практично всі рецепти цих страв можна знайти в старих римських і британських кулінарних книгах. Причому практично всі інгредієнти доступні і зараз. За мотивами роману навіть вийшла кулінарна книга. Дуже популярним є рецепт приготування медового курчати. Сам рецепт знайшовся в книгах древніх римлян. Саме цим рецептом я і хочу сьогодні з вами поділитися. Для приготування медового курчати я вирішила використовувати домашнього курчати, щоб максимально наблизити смак до оригінального, але впевнена, що можна використовувати і покупного курчати.

  • курка— 1 штука(вагою приблизно 1,3 кг)
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Яблучний оцет— 1/2 склянки
  • мед— 1/3 склянки
  • Sushenaya перекидається— 1 щіпка
  • Ізюм— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
Медовий курча з Вінтерфелла - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. курочку промийте, видаліть зайвий жир, обсушити паперовими рушниками.

Медовий курча з Вінтерфелла - фото крок 2 Курку натріть оливковою олією, а потім додати сіль. Можна трохи натерти чорним перцем або сумішшю спецій для курки. Перекладіть курку в жароміцних форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів. Час приготування курки залежить від самої курки і її ваги. Якщо ви використовуєте домашню курку вагою до 1,5 кг, то запікати її вам доведеться не менше години, при чому в форму раджу налити приблизно 100 мл води. Магазинну курку готуйте 40-50 хвилин. Щоб перевірити готовність курки, проткніть грудку, якщо сік буде прозорим, а саме м'ясо білим, то курка готова.

Медовий курча з Вінтерфелла - фото крок 3 Поки запікається курка, приготуйте соус. Для цього змішайте яблучний оцет, мідь, сушену м'яту, 1 ст. ложку оливкової олії і жменю родзинок. Все це перелийте в каструльку і уварюють на повільному вогні, поки родзинки НЕ розбухне, а сам соус не загусне.

Медовий курча з Вінтерфелла - фото крок 4 соус готовий. Він вийшов дуже ароматним!

Медовий курча з Вінтерфелла - фото крок 5 Готову курочку полийте медовим соусом. Зверху викладіть родзинки. Подавайте курочку гарячою з будь-яким гарніром.

Медовий курча з Вінтерфелла - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Медовий пиріг з мигдалем

Дієтичний плов з куркою

Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним. опис приготування: Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у ф...

Медовий пиріг з сирною начинкою

Медовий пиріг з сирною начинкою

Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі! опис приготування: Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречани...

Медовий раф

Медовий раф

Уявіть собі яскравий смак кави з томної медової ноткою, укритий ароматної молочної піною… представили? Так ось він саме такий — медовий раф! опис приготування: Чарівний аромат кави з медом подарує вам з ранку прекрасний настрій і заряд бадьорості на весь день, якщо ви приготуєте медовий раф со...

Медовий торт на сковороді

Медовий торт на сковороді

Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо? опис приготування: Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів...

Медовий торт «Трофейний»

Медовий торт «Трофейний»

Рецепт цього торта був привезений з Німеччини в 1945 році, тому десерт і отримав таку незвичайну назву. Готується він просто, виходить дуже ароматним, смачним і повітряним. Спробуйте! опис приготування: торт, приготований за цим рецептом, має насичений медово-цитрусовий смак, який відмінно гар...