Рецепт Меренги-сердечка з морозивом
Щоб зробити десерт ще більш ароматним, можна додати ванільний екстракт або ванільний цукор. Дуже симпатично виходить з використанням різних барвників, тоді сердечка будуть ще й яскравими!
опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати "; Меренги-сердечка з морозивом ";. Спочатку потрібно приготувати саме безе, а потім вже "; склеїти" половинки морозивом. Нічого складного немає і результат просто чудовий! Щоб безе не розтікається і добре тримало форму, я роблю його на паровій бані. Але будьте уважні, занадто гаряча лазня може погубити десерт, тоді вийде солодкий омлет. Збивайте віночком не перестаючи, зніміть з лазні і продовжуйте збивати, як тільки трохи охолонуть білки, продовжуйте працювати міксером хвилин 5-7, не менше. Потім відсадити меренги з допомогою кондитерського мішка, насадку поставте будь-яку, яка подобається і сушіть безе 1-1,5 годину. Дверцята щільно закривати не потрібно, волога повинна виходити. У вас все вийде, хай щастить!
- Яєчний білок— 2 штуки
- цукор— 100 грам
- морозиво— 200 грам
2. З'єднайте яєчні білки з цукром.
3. Щоб меренга була щільною і не розтікалася, я раджу робити її на водяній бані. Поставте маленьку каструльку з водою (1 склянки води досить) на вогонь, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму. Поставте зверху білки з цукром і віночком змішуйте до розчинення цукру.
4. Зніміть з лазні білки і продовжуйте збивати вже міксером, починаючи з середніх оборотів. Як тільки з'являться великі бульбашки, можна додати обертів і довести меренгу до піків.
5. Застеліть деко пергаментом. Наповніть кондитерський мішок білкової масою і відсадити у вигляді сердечок.
6. Висушіть безе на верхній полиці в 90-100 градусах протягом 1-1,5 години з відкритими дверцятами духовки. У мене вийшло два дека по 6 штучок. Якщо зробити сердечка меншого розміру, то їх буде більше.
7. Обережно зніміть з пергаменту половинки сердечок, покладіть по шматочку морозива і накрийте половинками безе.
8. Меренги-сердечка з морозивом готові! Пригощайтеся солодким і ніжним десертом!
9. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Літні меренги з ягодами
крихкий, повітряний і ніжний десерт, який люблять абсолютно всі: від дорослого до дитини! Пропоную приготувати це вишукані ласощі вдома і подати з ароматним малиновим соусом. опис приготування: Не дарма з французького меренга перекладається, як поцілунок. Саме така асоціація і виникає, коли це...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...