Рецепт Мариновані баклажани по-татарськи

Рецепт Мариновані баклажани по-татарськи
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
баклажан — абсолютно приголомшливий овоч, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. Пропоную вам рецепт баклажанів? маринованих по-татарськи. Виходить дуже ситно і смачно!

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування маринованих баклажанів по-татарськи. Баклажани слід маринувати два дня, потім їх можна діставати з холодильника. При подачі на стіл, баклажани нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо маслом і прикрашаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню. хай щастить!

  • баклажани— 0,5 кілограма
  • морква— 2 штуки
  • зелень— 2 штуки(по пучку петрушки і кропу)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • оцет— 0,5 чайних ложки
  • часник— 3 зубчики
  • перець— За смаком
  • сіль— 1 За смаком
Мариновані баклажани по-татарськи - фото крок 1 Ретельно промиваємо все овочі. Морква і часник очищаємо.

Мариновані баклажани по-татарськи - фото крок 2 Баклажани порізати середніми шматочками.

Мариновані баклажани по-татарськи - фото крок 3 Тепер потрібно відварити баклажани в киплячій підсоленій воді, варимо майже до готовності.

Мариновані баклажани по-татарськи - фото крок 4 Дрібно наріжте часник, петрушку і кріп. Моркву натріть на тертці. Змішайте всі в одній ємності.

Мариновані баклажани по-татарськи - фото крок 5 У кожному шматочку баклажана зробіть поздовжній розріз, всередину покладіть овочеву начинку. Потім фаршировані овочами баклажани викладіть в стерилізовану баночку.

Мариновані баклажани по-татарськи - фото крок 6 Маринад готується з води, солі та оцту. Потім в баночку кладемо кілька горошин перцю, а зверху заливаємо маринадом. закриваємо кришкою, даємо охолонути і ставимо в холодильник.

Мариновані баклажани по-татарськи - фото крок 7 через 2 дня баклажани готові! Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані баклажани з морквою

Дуже смачний кекс на згущеному молоці

Всім любителям пікантних кислуватих овочевих закусок хочу розповісти, як приготувати мариновані баклажани з морквою! Виходить дуже смачна закуска, яка урізноманітнює ваше меню! опис приготування: Цей рецепт приготування маринованих баклажанів з морквою мені дуже подобається. Смак виходить дуже...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...

Мариновані корнішони

Мариновані корнішони

Сьогодні я вам розповім про мою слабкість. Ознайомтеся з тим, як приготувати мариновані корнішони. Хрусткі огірочки виходять як магазинні. Навіть ще смачніше! опис приготування: Не можу собі відмовити в задоволенні купити баночку огірочків і швидко її з'їсти, хоч в салаті, хоч просто так. поду...