Рецепт Меренги з малиновим соусом
крихкий, повітряний і ніжний десерт, який люблять абсолютно всі: від дорослого до дитини! Пропоную приготувати це вишукані ласощі вдома і подати з ароматним малиновим соусом.
опис приготування:
Не дарма з французького меренга перекладається, як поцілунок. Саме така асоціація і виникає, коли це десерт тане на губах. Як приготувати меренги з малиновим соусом дивіться в покроковому рецепті.
- яєчні білки— 3 штуки
- Цукрова пудра— 100 грам
- вода— 2-3 Ст. ложок
- малина— 50 грам
- цукор— 3-4 Ст. ложок
Холодні білки збийте до твердих піків в чистій сухій посуді. Спочатку на середній швидкості, потім на високій. Можна з дрібкою солі.
З води і цукрової пудри зваріть сироп. буквально 1-2 хвилини на повільному вогні, постійно помішуючи. Він повинен бути тягучим. І відразу ж влийте в білки (сироп швидко засихає), збийте масу.
Викладіть масу в кондитерський мішок і відсадити меренги на деко з пергаментом. Розміром з волоський горіх або трохи більше.
Поставте запікатися в уже розігріту до 150 градусів духовку на 15 хвилин. Потім знизьте температуру до 100-110 градусів і запікайте ще 40-50 хвилин.
Поки меренги запікаються, приготуйте соус. Малину збийте з цукром в блендері.
Протріть масу через сито, щоб позбутися від
кісточок. соус готовий.
Подавайте меренги з малиновим соусом.
Смачного!
Подібні рецепти
Бастурма з конини
Рецепт приготування безе у формі сердечок з цедрою апельсина і грейпфрута. опис приготування: Розігріти духовку до 110 градусів. Помістити яєчні білки, цукор і щіпку винного каменю у жароміцних миску, встановлену над каструлею з киплячою водою. варити, помішуючи, поки суміш не стане теплою, і ...
Меренги-сердечка з морозивом
Щоб зробити десерт ще більш ароматним, можна додати ванільний екстракт або ванільний цукор. Дуже симпатично виходить з використанням різних барвників, тоді сердечка будуть ще й яскравими! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Меренги-сердечка з морозивом ";. Спочатку потрібно ...
Меренги-сердечка з фруктовою начинкою
Рецепт приготування святкових меренге у вигляді сердечок з начинкою з маракуї і малиною. опис приготування: Розігріти духовку до 90 градусів. Вистелити пергаментним папером. зробити 4 шаблону сердечок. Відкласти в сторону. В жароміцної мисці електричним міксером над каструлею з киплячою водою ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...