Рецепт Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом

Рецепт Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт дуже ніжних пісочних тарталеток з малиною і білим шоколадом

опис приготування:

Ставимо малину розморожувати.

Перемішуємо борошно і мигдаль.

Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто.

Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію. Якщо вам здається, що тісто виходить сухуватим, додайте пару ложок холодної води. Загортаємо тісто в плівку і охолоджуємо його в холодильнику 30 хв.

Коли тісто готове, поділяємо його на 8 частин і розгортає на тонкі пласти. Викладаємо пласти в формочки і ретельно розподіляємо його по краях.

Якщо у вас краю формочок ребристі, то трохи утолстіте тісто по краях, щоб під час випікання тісто не втратило потрібну товщину.

Розігріваємо духовку до 180 градусів.

Робимо кілька дірочок виделкою на дні тесту . випікаємо хвилин 20, до твердого стану і золотистого кольору.

Тепер робимо начинку. Ламаємо шоколад на шматочки. Доводимо до кипіння вершки, додаємо шоколад, вершкове масло і інтенсивно перемішуємо до розчинення всіх грудочок.

Розминаємо размороженную малину до стану пюре. Потім перетираємо її через сито і додаємо желатин. Малина повинна стати густий, але все ж стікати з ложки.

Коли тарталетки готові, викладаємо в них малину (polovinu з Tartalettes) і поливаємо шоколадною сумішшю. Ставимо тарталетки в холодильник на годину-дві - до загустіння шоколаду.

Смачного!


  • мука— 175 грам
  • вершкове масло— 100 грам(75-на тісто, 25 крем)
  • яєчний жовток— 1 штука
  • молотый миндальный орех— 65 грам
  • сіль— — За смаком
  • білий шоколад— 200 грам
  • вершки жирні— 100 мілілітрів
  • замороженная малина— 250 грам
  • желатин порошковый— 2 Ст. ложки
Ставимо малину розморожувати.

Перемішуємо борошно і мигдаль.

Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто.

Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію. Якщо вам здається, що тісто виходить сухуватим, додайте пару ложок холодної води. Загортаємо тісто в плівку і охолоджуємо його в холодильнику 30 хв.

Коли тісто готове, поділяємо його на 8 частин і розгортає на тонкі пласти. Викладаємо пласти в формочки і ретельно розподіляємо його по краях.

Якщо у вас краю формочок ребристі, то трохи утолстіте тісто по краях, щоб під час випікання тісто не втратило потрібну товщину.

Розігріваємо духовку до 180 градусів.

Робимо кілька дірочок виделкою на дні тесту . випікаємо хвилин 20, до твердого стану і золотистого кольору.

Тепер робимо начинку. Ламаємо шоколад на шматочки. Доводимо до кипіння вершки, додаємо шоколад, вершкове масло і інтенсивно перемішуємо до розчинення всіх грудочок.

Розминаємо размороженную малину до стану пюре. Потім перетираємо її через сито і додаємо желатин. Малина повинна стати густий, але все ж стікати з ложки.

Коли тарталетки готові, викладаємо в них малину (polovinu з Tartalettes) і поливаємо шоколадною сумішшю. Ставимо тарталетки в холодильник на годину-дві - до загустіння шоколаду.

Смачного!


Подібні рецепти

Мафіни з білим шоколадом і чорницею

Брусничний торт з білим шоколадом

Найніжніші і смачні маффіни! кількість порцій: 8 борошно— 150  грам цукор— 50 грам(коричневий Містраль) яйце— 1 штука розпушувач— 0,5 чайних ложки олія— 50 грам(розм'якшене) молоко— 100 мілілітрів чорниця— 75 грам шоколад— 75 грам(білий) нам знадобитися: цукор(Містраль), мука, молоко, олія...

Мигдальні кекси

Мигдальні кекси

Легкі мигдальні кекси з апельсиновими цукатами і вершковим сиром, якнайкраще прикрасять вашу ранкову чашечку кави. Приготовим? опис приготування: Мигдальні кекси готуються дуже швидко. замісити тісто, додайте цукати і випікайте до готовності. Прикрасьте топінгом з вершкового сиру і часточками ...

Мигдальні круасани

Мигдальні круасани

Рецепт приготування мигдальних круасанів. опис приготування: готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена ​​заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику. лист замороженого листково...

Мигдальні міні-чизкейки

Мигдальні міні-чизкейки

Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто. кількість порцій: 12 вершкового масла— 50 грам(Для тіста) яйця— 3 штуки(Для тіста) цукру— 0,5 склянки(Для тіста) ...