Рецепт Маффіни «полярний ведмедик» на новий рік
Новорічний десерт зазвичай залишається на наступний день. Але на столі він бути повинен. Особливо новорічного десерту раді діти. Маффіни "; Полярний ведмедик" виглядають дуже мило, до того ж вони — шалено смачні!
опис приготування:
Як приготувати маффіни "; Полярний ведмедик" на новий рік?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
2. Приготуйте формочки для маффінів. Якщо ви не використовуєте силіконові, то змастіть формочки вершковим маслом. Або в будь-формочки викладіть манжети.
3. У мисці змішайте сухі інгредієнти — просіяне борошно, розпушувач, соду, цукор, сіль, ванілін.
4. В іншій мисці — великий і високої — збийте міксером 160 г вершкового масла з цукром до однорідної маси.
5. Додайте в масу яйця і жовток по одному, продовжуючи збивати.
6. У тісто додайте третю частину борошняної суміші, збийте. Потім додайте четверту част сколотин (йогурту або сметани), знову збийте. Далі поступово додайте борошно і сколотини. Має вийти однорідне пухке тісто. По бажанню, в тісто можна додати шматочки шоколаду, сушену вишню, цукати або горіхи.
7. Тестом наполовину заповніть форми для маффінів (манжетікі в формах).
8. Випікайте новорічний маффіни в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-18 хвилин. Готовність маффинов перевіряйте дерев'яною зубочисткою, коли вона вийде з маффіни сухою — вони готові.
9. Готові маффіни остудіть.
10. Приготуємо крем для новорічних маффинов. У великій мисці міксером збийте 110 г вершкового масла з вершковим сиром. Поступово введіть цукрову пудру, продовжуючи збивати. Потім додайте вершки і гарненько збийте до пишної однорідної маси. Крем для маффінів готовий!
11. З желейних цукерок (великий і середній) скріпіть зубочисткою тіло ведмежати (голову і тулуб). Usadite его Maffin, покрийте кремом і прикріпіть на крем маленькі желейні цукерки — Лапко, мордочку і вушка. Шоколад розтопіть на водяній бані, зробіть очі, носик, & Quot; пальчики ";. Мишка посипте кокосовою стружкою.
Маффіни "; Полярний ведмедик" на Новий рік готові!
Приємного апетиту і щасливого Нового року!
- борошно— 1 1/2 склянки
- розпушувач— 1 1/4 чайних ложки
- сода— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка
- Вершкове масло— 270 грам(110 грам — для крему)
- цукор— 1 Склянка
- яйця— 2 штуки
- Яєчний жовток— 1 штука
- ванілін— 1 Чайна ложка
- бавовна— 1/2 склянки(Можно заменить натуральным йогуртом или сметаной.)
- Вершковий сир— 100 грам(для крему (маскарпоне, Філадельфія, завантажень, Альметте))
- Цукрова пудра— 3 склянки(для крему)
- вершки жирні— 1/4 склянки(для крему)
- желейні цукерки— 1 Склянка(белого или прозрачного цвета)
- шоколад— 40 грам(молочний або гіркий)
- Кокосова стружка— 3-5 Ст. ложок
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
2. Приготуйте формочки для маффінів. Якщо ви не використовуєте силіконові, то змастіть формочки вершковим маслом. Або в будь-формочки викладіть манжети.
3. У мисці змішайте сухі інгредієнти — просіяне борошно, розпушувач, соду, цукор, сіль, ванілін.
4. В іншій мисці — великий і високої — збийте міксером 160 г вершкового масла з цукром до однорідної маси.
5. Додайте в масу яйця і жовток по одному, продовжуючи збивати.
6. У тісто додайте третю частину борошняної суміші, збийте. Потім додайте четверту част сколотин (йогурту або сметани), знову збийте. Далі поступово додайте борошно і сколотини. Має вийти однорідне пухке тісто. По бажанню, в тісто можна додати шматочки шоколаду, сушену вишню, цукати або горіхи.
7. Тестом наполовину заповніть форми для маффінів (манжетікі в формах).
8. Випікайте новорічний маффіни в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-18 хвилин. Готовність маффинов перевіряйте дерев'яною зубочисткою, коли вона вийде з маффіни сухою — вони готові.
9. Готові маффіни остудіть.
10. Приготуємо крем для новорічних маффинов. У великій мисці міксером збийте 110 г вершкового масла з вершковим сиром. Поступово введіть цукрову пудру, продовжуючи збивати. Потім додайте вершки і гарненько збийте до пишної однорідної маси. Крем для маффінів готовий!
11. З желейних цукерок (великий і середній) скріпіть зубочисткою тіло ведмежати (голову і тулуб). Usadite его Maffin, покрийте кремом і прикріпіть на крем маленькі желейні цукерки — Лапко, мордочку і вушка. Шоколад розтопіть на водяній бані, зробіть очі, носик, & Quot; пальчики ";. Мишка посипте кокосовою стружкою.
Маффіни "; Полярний ведмедик" на Новий рік готові!
Приємного апетиту і щасливого Нового року!
Подібні рецепти
Кабачки на зиму, пальчики оближеш
Салат "; Мімоза" — красиве і дуже смачна страва, яке завдяки своїй простоті приготування можна досить часто побачити на святковому столі. Пропоную приготувати "; Мімозу" на новий рік. опис приготування: Продовжуючи тему підготовки до Нового року пропоную прикрасити всіма улюблений салат символ...
Маффіни на згущеному вершках
Прості в приготуванні і повітряні мафіни з згущеного вершків - це вишукані ласощі для любителів солодкого домашньої випічки. Доповнення у вигляді маку зробить смак цього десерту ще більш яскравим. опис приготування: Із вказаної кількості продуктів виходить 14-16 маффинов невеликого розміру. Ті...
Маффіни на вершковому сирі
Якщо у вас до сих пір немає маленьких формочок для випічки, щоб в них робити капкейкі і мафіни, то пора їх купити. Адже вони допомагають зробити безліч рецептів. Пора спробувати новий. Вчіться! опис приготування: цікаво те, що від такої випічки ви очікуєте чистий солодкий смак, але тут до ньог...
Маффіни з корицею
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати маффіни з корицею. Десерт простий і дуже затребуваний. Мафіни з задоволенням їдять гості. кексики маленькі, тому легко уплітаються за обидві щоки. опис приготування: Маффіни виходять повітряними. А секрет легкості полягає додаванні розпушувача. Кор...
Міні-маффіни з корицею
Рецепт приготування мафінів з посипанням з кориці і цукру і молочно-ванільної глазур'ю. За цим рецептом у вас вийде 2-2,5 десятків маффинов. Це відмінний легкий десерт на сніданок. кількість порцій: 4-6 обкладинка— 1/2 чайних ложки(посипання) охолоджене вершкове масло— 3 Ст. ложки(посипання) цу...