Рецепт Мільфей з м'ясом, гречкою і овочами
Мільфей перекладається з французької мови як 1000 листочків і це відомий французький десерт. Але Мільфей буває не тільки солодким. Ділюся з вами рецептом такого блюда.
опис приготування:
Готуйте Мільфей згідно покроковим рекомендаціям, зробити це просто, а результат вас точно не розчарує, так як блюдо виходить красивим, дуже смачним і незвичайним.
- Кабачок— 1 штука(або баклажан)
- стебло селери— 1 штука
- помідор— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- чебрець— 1-2 Щепоток
- часник— 2 зубчики
- Чорний перець— 5 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Соняшникова олія— 3 Ст. ложки
- Масло оливкове— 3 Ст. ложки(першого віджиму)
- яловича лопатка— 400 грам
- цибуля пориста— 1 штука(або 100 грам черешків зеленої цибулі)
- Перець чилі— 1 штука
- Томатний соус— 2 Ст. ложки
- Гречана крупа— 0,5 склянки
- Борошно пшеничне— 0,5 склянки
- борошно житнє— 0,5 склянки
Почніть підготовку мільфеєм з випічки житніх хлібців, для цього покладіть в миску житнє і пшеничне борошно, в центрі зробіть поглиблення, влийте 3 столові ложки оливкової олії, приправити сіллю, можна додати насіння кмину.
Підливаючи теплу воду, замісіть тісто, води йде 0,3-0,5 склянки.
Покладіть замішане тісто в пакет на одну годину.
Розкачайте тісто в пласт товщиною 4-5 мм. Виріжте салатним кільцем хлібці і перенесіть на лист для випічки, виделкою наколи хлібці.
Випікайте хлібці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин. Одночасно з хлібцями зваріть розсипчасту гречку, на півсклянки гречки 1 стакан води або 1 частина гречки до двох частин води.
Кабачок або баклажан поріжте кубиками 5х5 мм.
Зробіть на помідорі надсечку хрест-навхрест, обдайте окропом, а потім обполосніть холодною водою, після чого він легко очиститься від шкірки.
Поріжте помідор кубиком 5х5 мм.
подрібніть селера.
Болгарський перець очистіть від насіння і поріжте кубиками 5х5 мм.
Приготуйте соте, для цього в розігріту сковороду влийте рослинне масло, покладіть одну-дві часточки часнику і дрібку кмину, якщо є чебрець гілочкою, то покладіть такий.
Викладіть кабачок і болгарський перець, Тушіте 5 хвилин.
додайте помідор, тушкуйте ще 2 хвилини, після чого додайте селеру, тушкуйте ще дві хвилини, в кінці посоліть і поперчіть за смаком.
Поріжте яловичину брусочком, приправити сіллю, поперчіть, додайте столову ложку рослинної олії.
Обсмажуйте м'ясо на сухій сковороді 3 хвилини, після чого перемішайте, Пористий цибулю пасу або цибулю вишня zelenogo, обсмажте ще 3-4 хвилини.
З гострого перчика видаліть насіння і подрібніть, додайте до м'яса, тушкуйте ще 3-4 хвилини.
В кінці додайте томатний соус і перемішайте.
На тарілку покладіть салатну кільце, нижній шар з гречки, ущільните.
Зверху покладіть житній хлібець.
На хлібець викладіть овочеве соте.
Зверху житній хлібець.
Останній шар з м'яса. Обережно видаліть салатну кільце. При необхідності можна прогріти в мікрохвильовій печі. Подавайте з зеленню.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом, гречкою і овочами jxd.com.ua') as relev FROM links W...' at line 1
Молочний суп з гречкою дуже простий у приготуванні і не забере у вас багато сил і часу. Гречана крупа застосовується як в дорослому, так і в дитячому харчуванні. опис приготування: Молочний суп з гречкою можна подавати малюкам. Гречана крупа легко перетравлюється дитячим шлунком. Також вона ба...
Макарони з м'ясом і овочами
звичайне блюдо, макарони з м'ясом і овочами, готується легко. Якщо вам подобаються страви з нотками азіатської кухні, за допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати макарони з м'ясом і овочами по-новому. опис приготування: Смачний і цікавий варіант приготування здавалося б звичайного...
Макарони з м'ясом під соусом
смачне, ситне і соковите блюдо, яке займає мінімум часу і сил. Пропоную приготувати макарони з м'ясом під соусом, які начиняються фаршем і запікаються в духовці. опис приготування: Макарони для цього рецепта підійдуть будь-які. Це можуть бути черепашки, трубочки і їм подібні, які підійдуть для...
Макарони з м'ясом під сиром в духовці
Чи подобається вам готувати? Я запропоную вам приготувати ось таке блюдо з яловичини і макаронів. З першого погляду рецепт здається важким, але виходить дуже смачно і все готується швидко. опис приготування: Перед подачею макарони з м'ясом під сиром можна посипати рубаною зеленню. Блюдо буде п...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...