Рецепт Манти з гарбузом

Рецепт Манти з гарбузом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно.


опис приготування:

У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами, було б блюзнірством не використовувати все це добро в приготуванні мантів. Однак трошки м'яска все-таки додали В результаті, на вечерю у нас були дуже смачні манти з гарбузом, беконом і сиром. соковиті, м'які, ніжні — просто танули в роті. навіть чоловік, Смажене м'ясо, сказав — смачно!

Удачі в приготуванні!


  • гарбуз— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • бекон— 250 грам
  • сир— 100 грам(хорошо подойдет моцарелла)
  • Прованські трави (сухі)  — 1 Чайна ложка
  • тісто пельменное— 500 грам
Манти з гарбузом - фото крок 1 Перво-наперво очищаем тыкву от кожуры и семечек. Натираем тыкву на крупной терке.

Манти з гарбузом - фото крок 2 В обязательном порядке отжимаем натертую тыквуиначе манты развалятся при варке.

Манти з гарбузом - фото крок 3 Затем добавляем к тертой и отжатой тыкве наши специи.

Манти з гарбузом - фото крок 4 Лук подрібнюємо в блендері (не в пюре, але дрібно) и тоже добавляем к тыкве. Втім, если вам нравятся цельные кусочки лукаможно просто нарезать ножом.

Манти з гарбузом - фото крок 5 Уже готовое тесто разрезаем на небольшие кусочки, кожен з яких розгортає в тонкий пласт — так. як на фото.

Манти з гарбузом - фото крок 6 На раскатанный пласт теста выкладываем тонкий ломтик бекона.

Манти з гарбузом - фото крок 7 Сверху на бекон выкладываем немножко нашей тыквенной начинки.

Манти з гарбузом - фото крок 8 Присыпаем начинку сверху тертым сыром.

Манти з гарбузом - фото крок 9 Теперь непосредственно лепим наш мант самым обыкновенным способом.

Манти з гарбузом - фото крок 10 Получаются вот такие красивенькие манты.

Манти з гарбузом - фото крок 11 власне, аналогичным образом лепим все оставшиеся манты, после чего отвариваем их до готовности в подсоленной кипящей воде. Подавати можна зі сметаною (мы подавали со специальным тыквенным соусомего рецептом тоже обязательно поделюсь, коли буде час). Смачного!

Подібні рецепти

Манти з гарбузом і курдючним салом

Манти з бараниною і гарбузом

Класичні манти з курдючним салом і ароматною і яскравою гарбузом приємно здивують любителів цього смачного і ситного східного блюда. Рекомендую рецепт приготування мантів з гарбузом і курдючним салом! опис приготування: Для приготування мантів з гарбузом і курдючним салом приготуйте тісто пель...

Манти по-корейськи

Манти по-корейськи

Манти по-корейськи — цікаве блюдо азіатської кухні. Готуються такі манти з дріжджового тіста, виходять пухкими, м'якими зі смачною соковитою начинкою. Подають їх з різними маринованими овочами. опис приготування: Манты по-корейски – ещё одно вкуснейшее блюдо азиатской кухни. Корейская кухня – ...

Манти з кабачками

Манти з кабачками

Ділюся з вами швидким і простим рецептом мант з кабачками, який доводить, що навіть з напівфабрикатів можна зробити повноцінний ситний і смачний обід або вечерю для всієї родини! Спробуйте! опис приготування: Особисто я просто обожнюю всілякі пельмені, посуд, Хінкалі і t.d. Саме тому у мене в ...

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів опис приготування: Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно т...

Манти зі шпинатом

Манти зі шпинатом

Для тих, хто не їсть м'ясо присвячується — манти зі шпинатом! Дуже смачна вегетаріанська імпровізація вилилася в нове смачна страва. Знайомтеся! опис приготування: Манти зі шпинатом — вегетаріанське розвага до обіду, лібо перекусити. Дуже смачно манти подавати зі сметаною, вершковим маслом і з...