Рецепт Манти з гарбузом
На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно.
опис приготування:
У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами, було б блюзнірством не використовувати все це добро в приготуванні мантів. Однак трошки м'яска все-таки додали В результаті, на вечерю у нас були дуже смачні манти з гарбузом, беконом і сиром. соковиті, м'які, ніжні — просто танули в роті. навіть чоловік, Смажене м'ясо, сказав — смачно!
Удачі в приготуванні!
- гарбуз— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- бекон— 250 грам
- сир— 100 грам(хорошо подойдет моцарелла)
- Прованські трави (сухі) — 1 Чайна ложка
- тісто пельменное— 500 грам
В обязательном порядке отжимаем натертую тыкву — иначе манты развалятся при варке.
Затем добавляем к тертой и отжатой тыкве наши специи.
Лук подрібнюємо в блендері (не в пюре, але дрібно) и тоже добавляем к тыкве. Втім, если вам нравятся цельные кусочки лука — можно просто нарезать ножом.
Уже готовое тесто разрезаем на небольшие кусочки, кожен з яких розгортає в тонкий пласт — так. як на фото.
На раскатанный пласт теста выкладываем тонкий ломтик бекона.
Сверху на бекон выкладываем немножко нашей тыквенной начинки.
Присыпаем начинку сверху тертым сыром.
Теперь непосредственно лепим наш мант самым обыкновенным способом.
Получаются вот такие красивенькие манты.
власне, аналогичным образом лепим все оставшиеся манты, после чего отвариваем их до готовности в подсоленной кипящей воде. Подавати можна зі сметаною (мы подавали со специальным тыквенным соусом — его рецептом тоже обязательно поделюсь, коли буде час). Смачного!
Подібні рецепти
Манти з бараниною і гарбузом
Класичні манти з курдючним салом і ароматною і яскравою гарбузом приємно здивують любителів цього смачного і ситного східного блюда. Рекомендую рецепт приготування мантів з гарбузом і курдючним салом! опис приготування: Для приготування мантів з гарбузом і курдючним салом приготуйте тісто пель...
Манти по-корейськи
Манти по-корейськи — цікаве блюдо азіатської кухні. Готуються такі манти з дріжджового тіста, виходять пухкими, м'якими зі смачною соковитою начинкою. Подають їх з різними маринованими овочами. опис приготування: Манты по-корейски – ещё одно вкуснейшее блюдо азиатской кухни. Корейская кухня – ...
Манти з кабачками
Ділюся з вами швидким і простим рецептом мант з кабачками, який доводить, що навіть з напівфабрикатів можна зробити повноцінний ситний і смачний обід або вечерю для всієї родини! Спробуйте! опис приготування: Особисто я просто обожнюю всілякі пельмені, посуд, Хінкалі і t.d. Саме тому у мене в ...
Манти з картопляною начинкою
Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів опис приготування: Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно т...
Манти зі шпинатом
Для тих, хто не їсть м'ясо присвячується — манти зі шпинатом! Дуже смачна вегетаріанська імпровізація вилилася в нове смачна страва. Знайомтеся! опис приготування: Манти зі шпинатом — вегетаріанське розвага до обіду, лібо перекусити. Дуже смачно манти подавати зі сметаною, вершковим маслом і з...