Рецепт Міні-чизкейки з лаймом
Рецепт приготування міні-чізкейк з вершковим кремом, соком лайма і шматочками лайма. Ці міні-чизкейки стануть відмінним десертом на вечірці.
кількість порцій: 8-10
- цукор— 3 Ст. ложки
- топлене вершкове масло— 0,25 склянки
- вершковий сир— 240 грам(начинка)
- цукор— 2 Ст. ложки(начинка)
- сік лайма— 0,75 склянки(начинка)
- крем— 0,5 склянки(начинка)
- ваніль— 0,5 чайних ложки(начинка)
- мука— 2,5 Ст. ложки(начинка)
- сіль— 0,25 чайних ложки(начинка)
- яйця великі— 3 штуки(начинка)
- манго великий— 2 штуки(додатково)
- сік лайма— 1 Ст. ложка(додатково)
- цукор— 1 Ст. ложка(додатково)
2. Потім викласти масу в кожне відділення форми, притискаючи до поверхні і стінок. Випікати в середині духовки 8 хвилин, потім охолодити на стійці. Знизити температуру духовки до 160 градусів.
3. зробити начинку. Збити вершковий сир електричним міксером на середній швидкості, потім додати цукор і знову збити. Додати сік лайма, сметану, ваніль і збити до однорідної маси. Додати борошно і сіль і збити на низькій швидкості. Потім додати яйця і збити до однорідності. Рівномірно вилити начинку поверх тесту в кожному відділенні форми і випікати в середині духовці, 1 годину або 1 час 10 хвилин. дати повністю охолонути. За допомогою ножа витягти чизкейки з форми на тарілку сервіровки.
4. Очистити манго від шкірки і нарізати тонко уздовж на скибочки товщиною 3 мм.
5. Ви також можете вирізати з скибочок лайма декоративні форми за допомогою форм для печива. Акуратно перемішати скибочки манго з соком лайма.
6. Збити вершки з цукром в мисці електричним міксером. Змастити отриманою масою верхівки чізкейк, а потім викласти скибочки манго.
Подібні рецепти
Безалкогольний «Мохіто» з лаймом
Швидкий і простий рецепт приготування запеченого філе лосося з кінзою, соком лайма і смаженої спаржею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Впорядкувати філе лосося в дрібній формі для запікання. Приправити лосося сіллю і перцем. Випікати в духовці, поки лосось не с...
Лосось з лаймом і спаржею
Рецепт приготування запеченого лосося з лаймом, кінзою і спаржею. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Впорядкувати лосося в невеликій формі для випічки. Приправити сіллю і перцем. У сковороді змішати масло і нарізану спаржу. Поставити форму для випічки з лососем і сковороду з...
Міні-пудинги
Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...
Міні Сендвічі
Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...
Міні-баклажани
Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...