Рецепт Мітітєї по-Молдова

Рецепт Мітітєї по-Молдова
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Мітітєї по-Молдова — це традиційне блюдо молдавської кухні, що представляє із себе невеликі ковбаски без оболонки, які смажать, а потім тушкують. Рецептів їх приготування безліч, ділюся своїм!

опис приготування:

Якщо вам набридли звичні котлети і хочеться внести різноманітність в звичайний набір страв, приготуйте "; мититеи молдавською ";. Готувати їх дуже просто, а виходять вони смачні і соковиті.

  • фарш змішаний— 600 грам(свинина, яловичина)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • сода— 0,5 чайних ложки
  • крохмаль— 1,5 Ст. ложки
  • молоко— 0,5 склянки
  • часник— 4 зубчики
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець горошком— 10 штук
  • Масло рослинне— 30 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
Мітітєї по-Молдова - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 2 Заправте фарш сіллю, перцем, додайте соду, крохмаль, добре перемішайте.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 3 Дрібно порубати часник, додайте в фарш.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 4 Влийте в фарш молоко, добре вимішайте, застуда, покладіть в пакет приблизно на 30 хвилин.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 5 Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, сформуйте котлетки довжиною близько 7 см. і діаметром 2,5-3 см. Обсмажте з усіх боків.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 6 Обжаренные мититеи переложите в сотейник.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 7 Зверху додайте порізаний півкільцями цибулю, перець горошком, лавровий лист, залийте окропом врівень з котлетками. Поставте в духовку при температурі 180 градусів на 30 хвилин.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 8 Дістаньте мититеи з духовки. Подавати їх слід гарячими.

Мітітєї по-Молдова - фото крок 9 Можна подати мититеи порційно з гарніром, з овочами. Мітітєї виходять смачними, соковитими, відмінне сімейне блюдо, годиться для буденного і для святкового столу.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Рецепт дріжджових оладок на молоці

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...