Рецепт Морква по-корейськи
Мені здається, всі знають, що таке морквина по-корейськи. Але якщо ви ще не знаєте, як приготувати морква по-корейськи в домашніх умовах, і завжди купуєте її в магазинах, то ось вам рецепт.
опис приготування:
Якщо вам не вдалося знайти в магазині спеціальну приправу для моркви по-корейськи, то обмежтеся меленим коріандром. А за бажанням можете додати і цілі зернятка коріандру в цю закуску, так вона стане ще пікантні.
Потерпите 12 годин, а потім вже зможете насолодитися цієї знаменитої закускою в повній мірі.
- морква— 450 грам
- часник— 2 зубчики
- Червоний мелений перець— За смаком
- Приправа для морквкі по-корейськи— 1 Ст. ложка(обязательно с кориандром!)
- Масло рослинне— 30 мілілітрів
- оцет 6% — 1 Чайна ложка
- цукор— 2 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
Додайте сіль і перемішайте. Затем добавьте сахар и хорошо вымешайте морковь руками. влийте оцет, перемешайте и оставьте миску на 30 хвилин.
Теперь всыпьте специи для морковки. Масло разогрейте в сотейнике масло и отправьте туда очищенный и раздавленный чеснок. Прогрійте пару хвилин.
Влейте еще горячее масло к моркови и хорошенько ее перемешайте.
Настаивайте морковь минимум 12 годин при кімнатній температурі.
Подібні рецепти
Салат-закуска «ялинкові кульки»
Коли хочеться не тільки корисних, але і смачних овочів, спробуйте приготувати пікантну морква під маринадом. Ця страва буде прекрасним гарніром до м'яса. опис приготування: Класичний рецепт моркви під маринадом найчастіше називають "; по-корейськи ";. Пропоную поглянути на це блюдо трохи інакш...
Морква з грибами тушкована
Спробуйте приготувати смачне вегетаріанське блюдо, яке виходить дуже ситним, пікантним і незвичайним. Часу на приготування йде зовсім небагато, а результат порадує кожного. опис приготування: Для того, щоб приготувати морква, тушковану з грибами, останні необхідно розморозити, промийте і наріж...
Морква з кедровими горішками і базиліком
Морква зміцнює сітківку ока. Використовуйте молоденьку моркву! опис приготування: Passiruem горіх 5 хвилин, прибираємо з вогню. Терту моркву опускаємо в окріп на 30 секунд, потім дістаємо і промиваємо під холодною водою. У глибокій тарілці перемішуємо морква, кедрові горішки, лимонний сік, сіл...
Морква-sиrnaya сніданок
бутерброди — швидкий спосіб втамувати голод, і якщо пофантазувати трохи, може вийти щось цікавеньке. Морква-sиrnaya сніданок — один з безлічі варіантів. опис приготування: Це просте блюдо підійде і для ранкового сніданку, і для святкового столу, якщо прикрасити привабливо. Дерзайте! сирок Пл...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...