Рецепт Медовая груша
Запечені фрукти - відмінний десерт в холодну пору. Вони відмінно поєднуються з гарячою кухлем чаю або какао. Для кращого смаку до основного продукту варто додати спеції і що-небудь солодке.
опис приготування:
Я, наприклад, описала для вас, як приготувати медову грушу. В якості начинки використовується мигдаль, журавлина і кориця. уявляєте, який незвичайний смак виходить? А аромат рознесеться по всій квартирі! Десерт заслуговує святкового застілля в Новий рік, Різдво або на День народження.
- груша— 2 штуки
- журавлина— 2 Ст. ложки(сушена)
- мигдаль— 50 грам
- мед— 2 чайних ложки
- кардамон— 1 щіпка
- Мускатний горіх— 1 щіпка(мелений)
- кориця мелена— 4 щіпки
У кожну половинку розкладіть журавлину і пелюстки мигдалю. Всипте по щіпці кориці. Додайте кардамон і мускатний горіх.
Далі влийте по рівній частині меду в кожну половинку.
Випікайте десерт на деку в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Груша, фарширована креветками і сиром
У свій рецепт я описала, як приготувати "; Медову гірку ";, східну солодкість. Цей десерт знайомий багатьом, адже по-іншому його можна назвати "; Чак-чак ";. Справжня східні солодощі. опис приготування: Незважаючи на екзотичне походження, для цього солодкого страви потрібні цілком звичні нам і...
Медовая пахлава
ароматна, солодка медова пахлава, яку ми всі звикли бачити і куштувати на кримських курортах. А ось дізнатися у продавця рецепт не так-то й легко, але я відкрию вам таємницю її приготування. опис приготування: Як і у більшості іноземних страв, у східних солодощів свій особливий ні з чим не пор...
Медовая коврижка «солодкий вечір»
Випічка з медом - це не тільки «Медовик». Скористайтеся простим рецептом, як приготувати медову пряник «Солодкий вечір», щоб зробити смачну пряники з пряникового тесту з медом. опис приготування: Випічка проста і смачна, дуже ароматна. Такий пиріг можна подати з чашкою трав'яного чаю або кави....
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...