Рецепт Морква під маринадом
Коли хочеться не тільки корисних, але і смачних овочів, спробуйте приготувати пікантну морква під маринадом. Ця страва буде прекрасним гарніром до м'яса.
опис приготування:
Класичний рецепт моркви під маринадом найчастіше називають "; по-корейськи ";. Пропоную поглянути на це блюдо трохи інакше і приготувати пікантну закуску або гарнір на вашій кухні.
1. морква вимити, просушити і почистити. Нарізати однаковими кружальцями.
2. У глибокій каструлі довести до кипіння воду і відправити туди моркву. проварити хвилин 5-6. Можна зробити те ж саме в мікрохвильовій печі, в глибокому посуді на великої потужності.
3. Цибулину почистити і порізати великими кубиками.
4. Перецьь почистити від насіння, нарізати.
5. В окремій каструлі змішати оцет, рослинна олія, гірчицю, сіль, перець.
6. Поставити маринад на вогонь, додати лавровий лист і довести до кипіння.
7. Морква зняти з вогню, злити зайву рідину. Додати до лук і перець.
8. Залити все гарячим маринадом і поставити охолоджуватися. Через годину-півтори можна прибрати в холодильник.
Морква під маринадом в домашніх умовах можна пробувати вже через 5-8 годин. Найкраще залишити в холодильнику на ніч. Зберігати її можна до двох тижнів, вона не втратить своїх смакових якостей, але найчастіше вона з'їдається набагато швидше.
- морква— 500 грам
- цибулина— 2 штуки
- Солодкий перець— 2 штуки(лучше зеленый)
- оцет— 5 Ст. ложок
- Рослинна олія— 5 Ст. ложок
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Лавровий лист— 3 штуки
1. морква вимити, просушити і почистити. Нарізати однаковими кружальцями.
2. У глибокій каструлі довести до кипіння воду і відправити туди моркву. проварити хвилин 5-6. Можна зробити те ж саме в мікрохвильовій печі, в глибокому посуді на великої потужності.
3. Цибулину почистити і порізати великими кубиками.
4. Перецьь почистити від насіння, нарізати.
5. В окремій каструлі змішати оцет, рослинна олія, гірчицю, сіль, перець.
6. Поставити маринад на вогонь, додати лавровий лист і довести до кипіння.
7. Морква зняти з вогню, злити зайву рідину. Додати до лук і перець.
8. Залити все гарячим маринадом і поставити охолоджуватися. Через годину-півтори можна прибрати в холодильник.
Морква під маринадом в домашніх умовах можна пробувати вже через 5-8 годин. Найкраще залишити в холодильнику на ніч. Зберігати її можна до двох тижнів, вона не втратить своїх смакових якостей, але найчастіше вона з'їдається набагато швидше.
Подібні рецепти
Риба під маринадом класичний рецепт
Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5 кілограма Маринад "; Барбекю" — 150 грам Аджика го...
Минтай под маринадом
Минтай под маринадом — это насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого. опис приготування: Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность ...
Маринована морква по-корейськи
Якщо ви вирішили законсервувати на зиму гострий салат, то придивіться до цього рецепту. він підкаже, як приготувати мариновану моркву по-корейськи при мінімальному наборі інгредієнтів. опис приготування: Дуже цікавий варіант рецепта моркви по-корейськи. Він дозволяє зробити закачування продукт...
Морква по-корейськи (корейська морквина)
Популярний легкий салат Морква по-корейськи. Домашній рецепт приготування пряної корейської моркви. опис приготування: Морква по-корейськи — салат знайти славу в наших краях Росії і СНД. морква, щедро приправлена прянощами, буде відмінною закускою на святковому столі з приводу будь-якої пори...
Морква по-корейськи
Мені здається, всі знають, що таке морквина по-корейськи. Але якщо ви ще не знаєте, як приготувати морква по-корейськи в домашніх умовах, і завжди купуєте її в магазинах, то ось вам рецепт. опис приготування: Якщо вам не вдалося знайти в магазині спеціальну приправу для моркви по-корейськи, то...