Рецепт Морква під маринадом

Рецепт Морква під маринадом
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Коли хочеться не тільки корисних, але і смачних овочів, спробуйте приготувати пікантну морква під маринадом. Ця страва буде прекрасним гарніром до м'яса.

опис приготування:

Класичний рецепт моркви під маринадом найчастіше називають "; по-корейськи ";. Пропоную поглянути на це блюдо трохи інакше і приготувати пікантну закуску або гарнір на вашій кухні.

1. морква вимити, просушити і почистити. Нарізати однаковими кружальцями.

2. У глибокій каструлі довести до кипіння воду і відправити туди моркву. проварити хвилин 5-6. Можна зробити те ж саме в мікрохвильовій печі, в глибокому посуді на великої потужності.

3. Цибулину почистити і порізати великими кубиками.

4. Перецьь почистити від насіння, нарізати.

5. В окремій каструлі змішати оцет, рослинна олія, гірчицю, сіль, перець.

6. Поставити маринад на вогонь, додати лавровий лист і довести до кипіння.

7. Морква зняти з вогню, злити зайву рідину. Додати до лук і перець.

8. Залити все гарячим маринадом і поставити охолоджуватися. Через годину-півтори можна прибрати в холодильник.

Морква під маринадом в домашніх умовах можна пробувати вже через 5-8 годин. Найкраще залишити в холодильнику на ніч. Зберігати її можна до двох тижнів, вона не втратить своїх смакових якостей, але найчастіше вона з'їдається набагато швидше.


  • морква— 500 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • Солодкий перець— 2 штуки(лучше зеленый)
  • оцет— 5 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Лавровий лист— 3 штуки
Класичний рецепт моркви під маринадом найчастіше називають "; по-корейськи ";. Пропоную поглянути на це блюдо трохи інакше і приготувати пікантну закуску або гарнір на вашій кухні.

1. морква вимити, просушити і почистити. Нарізати однаковими кружальцями.

2. У глибокій каструлі довести до кипіння воду і відправити туди моркву. проварити хвилин 5-6. Можна зробити те ж саме в мікрохвильовій печі, в глибокому посуді на великої потужності.

3. Цибулину почистити і порізати великими кубиками.

4. Перецьь почистити від насіння, нарізати.

5. В окремій каструлі змішати оцет, рослинна олія, гірчицю, сіль, перець.

6. Поставити маринад на вогонь, додати лавровий лист і довести до кипіння.

7. Морква зняти з вогню, злити зайву рідину. Додати до лук і перець.

8. Залити все гарячим маринадом і поставити охолоджуватися. Через годину-півтори можна прибрати в холодильник.

Морква під маринадом в домашніх умовах можна пробувати вже через 5-8 годин. Найкраще залишити в холодильнику на ніч. Зберігати її можна до двох тижнів, вона не втратить своїх смакових якостей, але найчастіше вона з'їдається набагато швидше.


Подібні рецепти

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Риба під маринадом класичний рецепт

Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5  кілограма Маринад "; Барбекю"  — 150 грам Аджика го...

Минтай под маринадом

Минтай под маринадом

Минтай под маринадом — это насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого. опис приготування: Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность ...

Маринована морква по-корейськи

Маринована морква по-корейськи

Якщо ви вирішили законсервувати на зиму гострий салат, то придивіться до цього рецепту. він підкаже, як приготувати мариновану моркву по-корейськи при мінімальному наборі інгредієнтів. опис приготування: Дуже цікавий варіант рецепта моркви по-корейськи. Він дозволяє зробити закачування продукт...

Морква по-корейськи (корейська морквина)

Морква по-корейськи (корейська морквина)

Популярний легкий салат Морква по-корейськи. Домашній рецепт приготування пряної корейської моркви. опис приготування: Морква по-корейськи — салат знайти славу в наших краях Росії і СНД. морква, щедро приправлена ​​прянощами, буде відмінною закускою на святковому столі з приводу будь-якої пори...

Морква по-корейськи

Морква по-корейськи

Мені здається, всі знають, що таке морквина по-корейськи. Але якщо ви ще не знаєте, як приготувати морква по-корейськи в домашніх умовах, і завжди купуєте її в магазинах, то ось вам рецепт. опис приготування: Якщо вам не вдалося знайти в магазині спеціальну приправу для моркви по-корейськи, то...