Рецепт Медальйони з індички
соковиті, ніжні і дуже смачні медальйони з індички готуються швидко і просто. Таке блюдо зможе прикрасити не тільки сімейна вечеря, але і святковий стіл. До того ж, м'ясо індички дуже корисне.
опис приготування:
Медальйони з індички - справжній делікатес. Але треба знати, як правильно приготувати це ніжне м'ясо, щоб не пересушити. Рецепт приготування медальйонів з індички досить-таки простий, м'ясо готується швидко. Тільки на маринування піде чимало часу, але результат цього варто. А якщо до медальйонам подати соус, вийде справжній святковий страва. Ваші рідні і гості високо оцінять ваше блюдо!
- медальйони— 6 штук(з стегна або філе)
- кефір— 1 Склянка
- Соєвий соус— 50 мілілітрів
- кетчуп— 2 Ст. ложки
- часник— 5 зубчиків
- табаско— 3-4 капель
- варення бруснічне— 3 Ст. ложки(або журавлина, або червона смородина, не надто солодке)
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
У сотейник викладаємо ягідне варення (у мене брусничне), додаємо соєвий соус, кетчуп, табаско і подрібнений часник.
Відправляємо сотейник на невеликий вогонь. постійно помішуючи, доводимо соус до кипіння, а потім прибираємо з вогню.
форму, в якій будемо запікати медальйони, змащуємо маслом. Викладаємо туди медальйони. Зверху змащуємо приготованим соусом, накриваємо фольгою і відправляємо в гарячу духовку на 45 хвилин. температура - 200 градусів.
для 10 хвилин до закінчення готування зніміть фольгу, щоб з'явилася апетитна скоринка. Готові медальйони подавайте з будь-яким гарніром і овочами.
Подібні рецепти
Медальйони з індички в мультиварці
Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:) опис приготування: Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця стр...
Медальйони з індички в духовці
це ситне, смачне, при цьому дієтичне і легке в приготування блюдо можна доповнити практично будь-яким гарніром, але найкраще воно поєднується з салатами зі свіжих овочів. опис приготування: Приготовані за цим рецептом медальйони виходять дуже ніжними завдяки використанню маринаду і запіканню в...
Медальйони з індички в рукаві
шкода, що немає можливості часто готувати індичку. У моїй родині цю птицю ну дуже люблять. але, на жаль, якісне і не переморожене м'ясо складно знайти в будь-який час року. Але якщо знайшли ... опис приготування: Зовсім недавно абсолютно випадково мені вдалося купити прекрасне і свіже філе цьо...
Медальйони з яловичини
Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...
Медальйони зі свинини
Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним. опис приготування: Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати яки...