Рецепт Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Якщо вам подобаються експерименти на кухні і ви любите пробувати щось новеньке, тоді візьміть собі в кулінарну скарбничку цей досить простий рецепт цибулевого пирога з плавленим сиром.
опис приготування:
Приготувати цей апетитний цибульний пиріг з плавленим сиром в домашніх умовах досить просто. Дотримуйтесь покрокової інструкції — і все вийде.
1. Для початку необхідно зайнятися начинкою. Для цього очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями.
2. На сковороді розігрійте олію. Можна також додати трохи вершкового. Викладіть цибулю і смажте на середньому вогні до золотистого кольору.
3. додайте сіль, перець і найрізноманітніші спеції: паприка, kurkumu, мускатний горіх, сушені трави.
4. На середній терці натріть сир.
5. Зніміть цибулю з вогню і додайте сир. ретельно перемішайте, щоб маса була однорідною. Залиште трохи охолонути.
6. Розкачайте листкове тісто і викладіть у жароміцних форму. Для приготування цибульного пирога з плавленим сиром також можна використовувати дріжджове і бездріжджове тісто на сметані, наприклад. Зробіть виделкою проколи по всій поверхні. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 7.
7. Збийте яйця з дрібкою солі. Додайте сирно-цибулевий начинку і ще раз збийте. От і все, начинка готова.
8. Дістаньте тісто з духовки, акуратно вилийте начинку і знову відправте в духовку на 10 хвилин, щоб начинка схопилася і тісто допекли.
9. Ось і весь секрет, як приготувати цибульний пиріг з плавленим сиром. Запікайте до рум'яної скоринки. Подавати до столу його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
- сирок Плавлений— 3 штуки
- яйце— 3 штуки
- цибулина— 3-5 штук
- тісто листкове— 500 грам
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки(+ вершкове за бажанням)
1. Для початку необхідно зайнятися начинкою. Для цього очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями.
2. На сковороді розігрійте олію. Можна також додати трохи вершкового. Викладіть цибулю і смажте на середньому вогні до золотистого кольору.
3. додайте сіль, перець і найрізноманітніші спеції: паприка, kurkumu, мускатний горіх, сушені трави.
4. На середній терці натріть сир.
5. Зніміть цибулю з вогню і додайте сир. ретельно перемішайте, щоб маса була однорідною. Залиште трохи охолонути.
6. Розкачайте листкове тісто і викладіть у жароміцних форму. Для приготування цибульного пирога з плавленим сиром також можна використовувати дріжджове і бездріжджове тісто на сметані, наприклад. Зробіть виделкою проколи по всій поверхні. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 7.
7. Збийте яйця з дрібкою солі. Додайте сирно-цибулевий начинку і ще раз збийте. От і все, начинка готова.
8. Дістаньте тісто з духовки, акуратно вилийте начинку і знову відправте в духовку на 10 хвилин, щоб начинка схопилася і тісто допекли.
9. Ось і весь секрет, як приготувати цибульний пиріг з плавленим сиром. Запікайте до рум'яної скоринки. Подавати до столу його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Подібні рецепти
Цибулевий пиріг в мультиварці
У Франції величезною популярністю користуються різні цибульні супи з додаванням сиру. Рекомендую приготувати такий суп в каструлі і в мультиварці і зібрати всю родину за обіднім столом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування цибулевого супу з плавленим сиром. Я готую такий с...
Цибулевий пиріг з гірчицею і фенхелем
Рецепт приготування дріжджового пирога з жовтим цибулею, насінням фенхеля, гірчицею і сиром Пармезан. опис приготування: Поєднання смаженої цибулі і запеченого сиру - це завжди неймовірно смачно. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки яйце— 1 штука солі— 2 1/2 чайних ложки насіння фенхелю— 2 ч...
Цибулевий пиріг з кроликом
Рецепт смачного цибулевого пирога з кроликом. У цьому рецепті замість кролика може бути використана курка. опис приготування: Розтопити жир у великій каструлі, покласти туди кролика, бекон і цибулю і смажити протягом 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем, додати бульйон, зелень і тушкувати на по...
Цибулевий кекс з сиром
Рецепт приготування цибульного кексу з сиром. кількість порцій: 10 борошна— 40 грам(для верхнього шару) вершкового масла— 20 грам(для верхнього шару) води— 1 Чайна ложка(для верхнього шару) рослинної олії— 125 мілілітрів(+1.5 ст. л.) цибулина— 1 штука борошна млинців— 1,5 склянки простий борошн...
Макарони з плавленим сиром
Що що, а макарони нам всім знайомі з дитинства. Ми їх їли з яйцями, з молоком, по-флотськи, а макарони з сиром вже стали класикою. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати макарони з плавленим сиром. опис приготування: Макарони краще вимикати тоді, коли вони ще не повністю розм'якшилися. Вони ...