Рецепт Цибульний суп «Моя французька дієта»
любителям незвичайних, смачних і оригінальних супів-пюре пропоную рецепт, як приготувати цибульний суп "; Моя французька дієта ";. Цей суп має яскравий, насичений смак і збудливий апетит аромат.
опис приготування:
Подивившись на список інгредієнтів для приготування цього супу, Ви можете сказати, що їх дуже мало, і тому суп вийде недостатньо смачним, насиченим і т.д. Але поспішаю вас запевнити: суп виходить дуже смачним в першу чергу завдяки тому, що використовується кілька видів цибулі, які доповнюють один одного, а ще тому, що цибуля спочатку обсмажується, а потім вариться, в результаті чого смак супу виходить дуже насиченим і яскравим. Якщо ви любитель круп-супів і супів-пюре, то обов'язково спробуйте мій рецепт!
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Лук-пориста— 1 штука
- овочевий бульйон— 1 літр(або вода)
- Сир плавлений м'який— 100 грам
- сир твердий— 40 грам
- сіль— За смаком
- Зелена цибуля— За смаком
Зелена цибуля наріжте тонкими кружечками, а ріпчаста цибуля поріжте на четвертькольцамі (або дрібніше).
Обсмажте обидва види цибулі в рослинному або вершковому маслі, поки вони дещо не підзолотившись. За бажанням можна також додати трохи часнику або часникового порошку.
Викладіть обсмажену цибулю в каструлю, додайте сіль.
Залийте все бульйоном або водою і варіть до м'якості цибулі (я варила приблизно 30 хвилин, за цей час лук став дуууже м'яким, а рідина значно уварилася).
Потім додайте плавлений сир, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.
суп готовий. Його можна їсти в такому вигляді, а можна пюрировать за допомогою блендера.
Я так і зробила. Такий суп-пюре мені і моїм домочадцям дуже подобається.
При подачі в кожну тарілку покладіть щіпку натертого на дрібній тертці твердого сиру, він розплавиться, на поверхні утворюється красива шапочка.
Смачного!
Подібні рецепти
Котлети з курячого філе з кабачком без яєць
Класичний рецепт приготування французького цибулевого супу. кількість порцій: 6 вершкове масло— 1 штука жовтий цибулю— 4-6 штук часник— 2 зубчики вустерширський соус— 1 штука французький багет— 1 штука сир Грюйер— 140 грам Нарізати цибулю півкільцями. Розтопити в казанку шматок вершк...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...