Рецепт Цибульний суп «Моя французька дієта»

Рецепт Цибульний суп «Моя французька дієта»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв.
любителям незвичайних, смачних і оригінальних супів-пюре пропоную рецепт, як приготувати цибульний суп "; Моя французька дієта ";. Цей суп має яскравий, насичений смак і збудливий апетит аромат.

опис приготування:

Подивившись на список інгредієнтів для приготування цього супу, Ви можете сказати, що їх дуже мало, і тому суп вийде недостатньо смачним, насиченим і т.д. Але поспішаю вас запевнити: суп виходить дуже смачним в першу чергу завдяки тому, що використовується кілька видів цибулі, які доповнюють один одного, а ще тому, що цибуля спочатку обсмажується, а потім вариться, в результаті чого смак супу виходить дуже насиченим і яскравим. Якщо ви любитель круп-супів і супів-пюре, то обов'язково спробуйте мій рецепт!

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Лук-пориста— 1 штука
  • овочевий бульйон— 1 літр(або вода)
  • Сир плавлений м'який— 100 грам
  • сир твердий— 40 грам
  • сіль— За смаком
  • Зелена цибуля— За смаком
Цибулевий суп Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Ріпчасту цибулю очистіть і промийте.

Цибулевий суп Зелена цибуля наріжте тонкими кружечками, а ріпчаста цибуля поріжте на четвертькольцамі (або дрібніше).

Цибулевий суп Обсмажте обидва види цибулі в рослинному або вершковому маслі, поки вони дещо не підзолотившись. За бажанням можна також додати трохи часнику або часникового порошку.

Цибулевий суп Викладіть обсмажену цибулю в каструлю, додайте сіль.

Цибулевий суп Залийте все бульйоном або водою і варіть до м'якості цибулі (я варила приблизно 30 хвилин, за цей час лук став дуууже м'яким, а рідина значно уварилася).

Цибулевий суп Потім додайте плавлений сир, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.

Цибулевий суп суп готовий. Його можна їсти в такому вигляді, а можна пюрировать за допомогою блендера.

Цибулевий суп Я так і зробила. Такий суп-пюре мені і моїм домочадцям дуже подобається.

Цибулевий суп При подачі в кожну тарілку покладіть щіпку натертого на дрібній тертці твердого сиру, він розплавиться, на поверхні утворюється красива шапочка.

Цибулевий суп Смачного!

Подібні рецепти

Цибульний суп

Котлети з курячого філе з кабачком без яєць

Класичний рецепт приготування французького цибулевого супу. кількість порцій: 6 вершкове масло— 1 штука жовтий цибулю— 4-6 штук часник— 2 зубчики вустерширський соус— 1 штука французький багет— 1 штука сир Грюйер— 140 грам Нарізати цибулю півкільцями. Розтопити в казанку шматок вершк...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...