Рецепт Лук з медом

Рецепт Лук з медом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Справжнє народний засіб від кашлю і для зміцнення імунітету, яке ви можете приготувати на своїй кухні всього лише з двох інгредієнтів. Якщо готуєте його для дітей — додавайте лимонний сік.

опис приготування:

Рекомендується приймати три рази на день, тому приготувати такий мікс можна заздалегідь з ранку і зберігати добу в холодильнику, прикривши кришкою, щоб інші продукти не просочилися цибульним ароматом. За бажанням корисне засіб можна запивати теплим чаєм або молоком.

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
  • мед квітковий— 2-3 Ст. ложок
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка(по бажанню)
Лук з медом - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

Лук з медом - фото крок 2 Ріпчасту цибулю очистіть від шкірки, промийте у воді і наріжте кубиками. Обшпарювати його не потрібно, важлива наявність тієї самої сльозоточивої рідини, яку виділяє овоч.

Лук з медом - фото крок 3 Пересипьте лушпиння нарізку в глибоку ємність або стакан для блендера, подрібніть занурювальним блендером в пюре.

Лук з медом - фото крок 4 Викладіть лушпиння масу в склянку або чашку. По бажанню, влийте трохи лимонного або апельсинового соку, якщо готуєте для дітей, щоб запах цибулі не був настільки яскравий. Викладіть мед і ретельно розмішайте. Дайте настоятися близько 10-15 хвилин, прикривши ємність зверху кришкою або харчовою плівкою. Заготівлю можна зберігати в холодильнику близько доби, приймати 3 рази в день.

Лук з медом - фото крок 5 Лук з медом готовий! Вживайте на здоров'я!

Подібні рецепти

Лук для хот-догів

Салат з печінкою тріски «соняшник»

Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...

Лук смажений кільцями

Лук смажений кільцями

рецепт лука, обсмаженого кільцями в клярі. опис приготування: Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії і Австралії блюдо, яке подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви! цибулини— 3 штуки мука— 1/2 склянки солі— 3/4 чайних ложки перцю— 1/8 чайних ложки ро...