Рецепт Лук з медом
Справжнє народний засіб від кашлю і для зміцнення імунітету, яке ви можете приготувати на своїй кухні всього лише з двох інгредієнтів. Якщо готуєте його для дітей — додавайте лимонний сік.
опис приготування:
Рекомендується приймати три рази на день, тому приготувати такий мікс можна заздалегідь з ранку і зберігати добу в холодильнику, прикривши кришкою, щоб інші продукти не просочилися цибульним ароматом. За бажанням корисне засіб можна запивати теплим чаєм або молоком.
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
- мед квітковий— 2-3 Ст. ложок
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка(по бажанню)
Ріпчасту цибулю очистіть від шкірки, промийте у воді і наріжте кубиками. Обшпарювати його не потрібно, важлива наявність тієї самої сльозоточивої рідини, яку виділяє овоч.
Пересипьте лушпиння нарізку в глибоку ємність або стакан для блендера, подрібніть занурювальним блендером в пюре.
Викладіть лушпиння масу в склянку або чашку. По бажанню, влийте трохи лимонного або апельсинового соку, якщо готуєте для дітей, щоб запах цибулі не був настільки яскравий. Викладіть мед і ретельно розмішайте. Дайте настоятися близько 10-15 хвилин, прикривши ємність зверху кришкою або харчовою плівкою. Заготівлю можна зберігати в холодильнику близько доби, приймати 3 рази в день.
Лук з медом готовий! Вживайте на здоров'я!
Подібні рецепти
Салат з печінкою тріски «соняшник»
Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...
Лук в клярі
Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...
Лук в томатному соці на зиму
Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...
Лук і селеру в клярі з сирним соусом
Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...
Лук смажений кільцями
рецепт лука, обсмаженого кільцями в клярі. опис приготування: Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії і Австралії блюдо, яке подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви! цибулини— 3 штуки мука— 1/2 склянки солі— 3/4 чайних ложки перцю— 1/8 чайних ложки ро...