Рецепт Lukovиy варення
Сьогодні приготуємо цибульний конфітюр - ласощі, яке сподобається всім без винятку. Подавати конфітюр можна просто до тостів, або до м'яса і птиці - дивовижне поєднання.
опис приготування:
Для приготування конфітюру візьмемо мед і цукор, додамо ложку оцту і трохи білого вина - повірте, результат вас порадує. Така оригінальна подача конфитюра зробить будь-яку м'ясну страву вишуканим і незвичайним, тому, неодмінно спробуйте це поєднання.
- Цибуля ріпчаста— 500 грам
- цукор— 2 Ст. ложки
- мед— 1-2 Ст. ложок
- оцет винний— 1 Ст. ложка
- вино біле— 30 мілілітрів
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
очистіть цибулю, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю невеликими за розміром кубиками.
У сковороді прогрійте рослинне масло і викладіть нарізку цибулі. Смажте цибулю кілька хвилин.
Додайте слідом до цибулі цукор і винний оцет. Оцет зробить лук більш м'яким і додасть легку кислинку.
Додайте слідом до цибулі мед і вино.
Томіть цибулю на повільному вогні 8-10 хвилин. Через зазначений час зніміть пробу і відрегулюйте смак. Готовий цибульний конфітюр
можна подавати до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт варення з кабачків з лимоном
Хочете спробувати щось по-справжньому незвичайне? Приготуйте солодке цибульне варення. Блюдо відноситься до французької кухні, а вони вже точно знаю толк в смачній і пікантною їжі. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування цибульного варення. Варення виходить дуже...
Мандаринове варення
Якщо ви хочете зануритися в казковий світ, який пахне снігом, взимку і мандаринами — зверніть увагу на цей рецепт. Навіть влітку ви зможете їсти мандаринове варення. опис приготування: Хочете спробувати шматочок зими влітку або навесні? Тоді дізнайтеся з цього рецепта, як приготувати мандарино...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...