Рецепт Lukovиy варення

Рецепт Lukovиy варення
Кількість порцій: 3 Час приготування: 25 хв.
Сьогодні приготуємо цибульний конфітюр - ласощі, яке сподобається всім без винятку. Подавати конфітюр можна просто до тостів, або до м'яса і птиці - дивовижне поєднання.

опис приготування:

Для приготування конфітюру візьмемо мед і цукор, додамо ложку оцту і трохи білого вина - повірте, результат вас порадує. Така оригінальна подача конфитюра зробить будь-яку м'ясну страву вишуканим і незвичайним, тому, неодмінно спробуйте це поєднання.

  • Цибуля ріпчаста— 500 грам
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • мед— 1-2 Ст. ложок
  • оцет винний— 1 Ст. ложка
  • вино біле— 30 мілілітрів
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Lukovиy варення - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Lukovиy варення - фото крок 2 очистіть цибулю, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю невеликими за розміром кубиками.

Lukovиy варення - фото крок 3 У сковороді прогрійте рослинне масло і викладіть нарізку цибулі. Смажте цибулю кілька хвилин.

Lukovиy варення - фото крок 4 Додайте слідом до цибулі цукор і винний оцет. Оцет зробить лук більш м'яким і додасть легку кислинку.

Lukovиy варення - фото крок 5 Додайте слідом до цибулі мед і вино.

Lukovиy варення - фото крок 6 Томіть цибулю на повільному вогні 8-10 хвилин. Через зазначений час зніміть пробу і відрегулюйте смак. Готовий цибульний конфітюр
можна подавати до столу.

Lukovиy варення - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Цибулеве варення

Рецепт варення з кабачків з лимоном

Хочете спробувати щось по-справжньому незвичайне? Приготуйте солодке цибульне варення. Блюдо відноситься до французької кухні, а вони вже точно знаю толк в смачній і пікантною їжі. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування цибульного варення. Варення виходить дуже...

Мандаринове варення

Мандаринове варення

Якщо ви хочете зануритися в казковий світ, який пахне снігом, взимку і мандаринами — зверніть увагу на цей рецепт. Навіть влітку ви зможете їсти мандаринове варення. опис приготування: Хочете спробувати шматочок зими влітку або навесні? Тоді дізнайтеся з цього рецепта, як приготувати мандарино...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...