Рецепт Маринована цибуля на зиму півкільцями

Рецепт Маринована цибуля на зиму півкільцями
Кількість порцій: 1 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями.

опис приготування:

1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле чого наріжте його тонкими півкільцями. Очистіть і наріжте пекучий перець.

2. Тепер підготовлені овочі необхідно бланшувати протягом 5 хвилин (опустити в киплячу воду), після чого охолоджуємо їх і розкладаємо в стерильні банки.

3. скло відкриває, в якому бланшувати цибулю і перець, переливаємо в окрему каструльку, додаємо в нього оцет, сіль, перемішуємо і доводимо до кипіння.

3. Заливаємо отриманий маринад в банки з цибулею і закриваємо кришками.

Такий лук цілком може зберігатися в холодильнику пару місяців, при цьому він залишиться хрустким, природна гіркота злегка піде, а смак стане гострим і в той же час приємно солодкуватим.

Для заготівлі на зиму за цим рецептом також добре підходить червона цибуля, адже він має більш виражений смак, та й зберігатися може довше.


  • Цибуля ріпчаста— 0,5 кілограма
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Пекучий перець— 1 Чайна ложка
  • оцет 9%  — 200 мілілітрів
1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле чого наріжте його тонкими півкільцями. Очистіть і наріжте пекучий перець.

2. Тепер підготовлені овочі необхідно бланшувати протягом 5 хвилин (опустити в киплячу воду), після чого охолоджуємо їх і розкладаємо в стерильні банки.

3. скло відкриває, в якому бланшувати цибулю і перець, переливаємо в окрему каструльку, додаємо в нього оцет, сіль, перемішуємо і доводимо до кипіння.

3. Заливаємо отриманий маринад в банки з цибулею і закриваємо кришками.

Такий лук цілком може зберігатися в холодильнику пару місяців, при цьому він залишиться хрустким, природна гіркота злегка піде, а смак стане гострим і в той же час приємно солодкуватим.

Для заготівлі на зиму за цим рецептом також добре підходить червона цибуля, адже він має більш виражений смак, та й зберігатися може довше.


Подібні рецепти

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Маринована цибуля в банках на зиму

Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...

Маринована цибуля по-польськи на зиму

Маринована цибуля по-польськи на зиму

маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром. опис приготування: Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю сер...

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...

Маринована цибуля кільцями на зиму

Маринована цибуля кільцями на зиму

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...