Рецепт Маринована цибуля на зиму півкільцями
Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями.
опис приготування:
1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле чого наріжте його тонкими півкільцями. Очистіть і наріжте пекучий перець.
2. Тепер підготовлені овочі необхідно бланшувати протягом 5 хвилин (опустити в киплячу воду), після чого охолоджуємо їх і розкладаємо в стерильні банки.
3. скло відкриває, в якому бланшувати цибулю і перець, переливаємо в окрему каструльку, додаємо в нього оцет, сіль, перемішуємо і доводимо до кипіння.
3. Заливаємо отриманий маринад в банки з цибулею і закриваємо кришками.
Такий лук цілком може зберігатися в холодильнику пару місяців, при цьому він залишиться хрустким, природна гіркота злегка піде, а смак стане гострим і в той же час приємно солодкуватим.
Для заготівлі на зиму за цим рецептом також добре підходить червона цибуля, адже він має більш виражений смак, та й зберігатися може довше.
- Цибуля ріпчаста— 0,5 кілограма
- сіль— 2 чайних ложки
- Пекучий перець— 1 Чайна ложка
- оцет 9% — 200 мілілітрів
2. Тепер підготовлені овочі необхідно бланшувати протягом 5 хвилин (опустити в киплячу воду), після чого охолоджуємо їх і розкладаємо в стерильні банки.
3. скло відкриває, в якому бланшувати цибулю і перець, переливаємо в окрему каструльку, додаємо в нього оцет, сіль, перемішуємо і доводимо до кипіння.
3. Заливаємо отриманий маринад в банки з цибулею і закриваємо кришками.
Такий лук цілком може зберігатися в холодильнику пару місяців, при цьому він залишиться хрустким, природна гіркота злегка піде, а смак стане гострим і в той же час приємно солодкуватим.
Для заготівлі на зиму за цим рецептом також добре підходить червона цибуля, адже він має більш виражений смак, та й зберігатися може довше.
Подібні рецепти
Маринована цибуля в банках на зиму
Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...
Маринована цибуля на зиму
Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...
Маринована цибуля по-польськи на зиму
маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром. опис приготування: Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю сер...
Маринована цибуля в оцті на зиму
Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...
Маринована цибуля кільцями на зиму
Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...