Рецепт Мексиканские шоколадные пончики с глазурью
Рецепт приготовления пончиков с какао, корицею, порошком чипотл, ванильной глазурью и глазурью из белков и сахарной пудры.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 4 дюжины мини-пончиков.
- цукру— 3/4 склянки
- розпушувача— 2 чайних ложки
- кориці— 1/2 чайних ложки
- молотого порошка чипотл— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- молока— 3/4 склянки
- топленого сливочного масла или маргарина— 2 Ст. ложки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- яйця— 2 штуки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(ванільна глазур)
- молока— 2 Ст. ложки(ванільна глазур)
- яєчних білків, кімнатної температури— 3 штуки(белковая глазурь)
- винного каменю— 1/8 чайних ложки(белковая глазурь)
- ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(белковая глазурь)
У великій мисці змішати борошно, какао, цукор, розпушувач, корицю, чипотл и соль. Додати молоко, олія, ванільний екстракт і збити. Добавить яйца и взбить до получения однородной консистенции.
2. Поместить приготовленное тесто в кондитерский мешок и заполнить каждое отделение для пончиков наполовину. Випікати протягом 4-6 хвилин.
3. Дати охолонути у формі протягом 2 хвилин, затем выложить на стойку и дать полностью остыть перед нанесением глазури.
4. Щоб зробити ванільну глазур, смешать все ингредиенты в миске и тщательно взбить до однородности.
5. Чтобы сделать белковую глазурь, змішати цукор, яичные белки и винный камень в миске, встановленої над каструлею з киплячою водою. Взбивать смесь часто, щоб запобігти яєчні білки від затвердіння. продовжувати варити, поки суміш не досягне температури 70 градусів. Снять миску с огня и взбить смесь миксером на высокой скорости до густоты, потім додати ванільний екстракт.
6. Окунуть нижнюю часть пончиков в ванильную глазурь и дать ей стечь.
7. Верхушку пончиков смазать белковой глазурью толстым слоем.
8. Пончики можно подавать в таком виде или слегка запечь в духовке, пока белковая глазурь не потемнеет.
Подібні рецепти
Пончики рецепт класичний
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...