Рецепт Манхеттенський суп з молюсків

Рецепт Манхеттенський суп з молюсків
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з молюсків з беконом, вином і зеленню.

опис приготування:

Доведіть воду до кипіння у великій каструлі. Додати молюсків, накрити кришкою і варити, поки молюски не відчиняться, близько 10 хвилин. Викласти молюсків у велику миску. Прибрати молюсків, які не відчиняються. Видалити м'ясо з раковин і покласти назад в миску. воду, в якій варилися молюски, процідіть через марлю або сито в миску з молюсками. У вас повинно бути 2 1/2 склянки рідини. Полийте молюсків кількома столовими ложками рідини, щоб вони залишалися вологими.

нагріти 1 столову ложку масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до золотистого кольору, приблизно 7 хвилин. Викласти бекон на паперовий рушник і дати стекти жиру.

Додати в каструлю залишилася 1 столову ложку масла і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, селера, часник і червоний перець. готувати, поки овочі не стануть золотистого кольору, близько 7 хвилин. Додати вино, якщо це необхідно. Додати помідори разом з соком, 2 1/2 чашки бульйону від молюсків і картопля. Зменшити вогонь і варити, поки картопля не буде готовий, від 8 до 10 хвилин.

Розрізати великих молюсків на 2 частини. Додати в суп моллсюков, бекон, петрушку, орегано і нагріти протягом 30 секунд. Приправити сіллю і перцем і відразу подавати.


  • води— 3 склянки
  • молюсків— 20 штук
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • бекону, нарізаного— 90 грам
  • червоної цибулі, дрібно нарізаного— 1/2 штуки
  • стебла селери, дрібно нарізаного— 2 штуки
  • великих зубчики часнику, подрібнених— 2 штуки
  • червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
  • Марсала (не обов'язково)  — 11/2 Ст. ложки
  • помідорів, дрібно нарізаних— 900 грам
  • kartofelina, очищенная и порезанная— 1 штука
  • нарізаної свіжої петрушки— 2 Ст. ложки
  • нарізаного свіжого орегано— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— 1 частина
Доведіть воду до кипіння у великій каструлі. Додати молюсків, накрити кришкою і варити, поки молюски не відчиняться, близько 10 хвилин. Викласти молюсків у велику миску. Прибрати молюсків, які не відчиняються. Видалити м'ясо з раковин і покласти назад в миску. воду, в якій варилися молюски, процідіть через марлю або сито в миску з молюсками. У вас повинно бути 2 1/2 склянки рідини. Полийте молюсків кількома столовими ложками рідини, щоб вони залишалися вологими.

нагріти 1 столову ложку масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до золотистого кольору, приблизно 7 хвилин. Викласти бекон на паперовий рушник і дати стекти жиру.

Додати в каструлю залишилася 1 столову ложку масла і зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, селера, часник і червоний перець. готувати, поки овочі не стануть золотистого кольору, близько 7 хвилин. Додати вино, якщо це необхідно. Додати помідори разом з соком, 2 1/2 чашки бульйону від молюсків і картопля. Зменшити вогонь і варити, поки картопля не буде готовий, від 8 до 10 хвилин.

Розрізати великих молюсків на 2 частини. Додати в суп моллсюков, бекон, петрушку, орегано і нагріти протягом 30 секунд. Приправити сіллю і перцем і відразу подавати.


Подібні рецепти

Манхеттенський рибний суп

Гороховий суп класичний рецепт

Рецепт приготування супу з філе тілапії з беконом, морквою і картоплею. опис приготування: У великій сковороді приготувати бекон на середньому вогні до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Вилити зі сковороди все, крім 1 столової ложки жиру. Додати цибулю і моркву, сма...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...