Рецепт Манхеттенський рибний суп

Рецепт Манхеттенський рибний суп
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з філе тілапії з беконом, морквою і картоплею.


опис приготування:

У великій сковороді приготувати бекон на середньому вогні до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Вилити зі сковороди все, крім 1 столової ложки жиру. Додати цибулю і моркву, смажити, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин. Додати помідори і їх сік, сік молюсків і 1 1/2 склянки води, довести до кипіння. Додати картоплю і чебрець, зменшити вогонь і готувати, поки картопля не стане м'яким, від 15 до 20 хвилин. Додати філе тілапії, накрити кришкою і варити близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Розділити суп на 6 порцій і подавати відразу ж.

  • бекону— 4 скибочки
  • велика цибулина— 1 штука
  • середні моркви— 2 штуки
  • помідорів— 900 грам
  • соку з молюсків— 480 мілілітрів
  • картоплі— 650 грам
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • філе тілапії без шкіри— 450 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
У великій сковороді приготувати бекон на середньому вогні до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Вилити зі сковороди все, крім 1 столової ложки жиру. Додати цибулю і моркву, смажити, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин. Додати помідори і їх сік, сік молюсків і 1 1/2 склянки води, довести до кипіння. Додати картоплю і чебрець, зменшити вогонь і готувати, поки картопля не стане м'яким, від 15 до 20 хвилин. Додати філе тілапії, накрити кришкою і варити близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Розділити суп на 6 порцій і подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Манхеттенський суп з молюсків

Рибний суп з червоної риби

Рецепт приготування супу з молюсків з беконом, вином і зеленню. опис приготування: Доведіть воду до кипіння у великій каструлі. Додати молюсків, накрити кришкою і варити, поки молюски не відчиняться, близько 10 хвилин. Викласти молюсків у велику миску. Прибрати молюсків, які не відчиняються. В...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...