Рецепт Манти по-корейськи

Рецепт Манти по-корейськи
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Манти по-корейськи — цікаве блюдо азіатської кухні. Готуються такі манти з дріжджового тіста, виходять пухкими, м'якими зі смачною соковитою начинкою. Подають їх з різними маринованими овочами.

опис приготування:

Манты по-корейски – ещё одно вкуснейшее блюдо азиатской кухни. Корейская кухня – яркая, пряна, зі змішанням різних смаків. Хочу поділитися рецептом, як приготувати манти по-корейськи. Подають манти зазвичай з різноманітними маринованими овочами, грибами і соусами.

  • фарш— 500 грам
  • борошно— 500 грам
  • вода— 250 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
  • капуста— 300 грам
  • часник сушений— 1 Чайна ложка
  • паприка— 1 Чайна ложка
Манти по-корейськи - фото крок 1 Борошно змішайте з дрібкою солі і дріжджами.

Манти по-корейськи - фото крок 2 додайте воду, замісіть тісто. Накрийте його плівкою і поставте в тепле місце години на півтора.

Манти по-корейськи - фото крок 3 Поки тісто відпочиває, приготуйте начинку. Капусту натріть на тертці разом з цибулею і змішайте з м'ясним фаршем.

Манти по-корейськи - фото крок 4 розкачайте тісто, розділіть на однакові шматочки, скачайте кульки. Накрийте плівкою і дайте їм відпочити 15 хвилин.

Манти по-корейськи - фото крок 5 Коли колобки підійдуть, розрівняйте їх руками в кружечки і на центр викладіть по ложці начинки. Защипніть манти як пироги.

Манти по-корейськи - фото крок 6 Зробіть все манти таким способом, інвестувати в скляному пароварки. Накрийте плівкою і дайте їм ще постояти 15 хвилин. Усе, можна відправляти на пар.

Манти по-корейськи - фото крок 7 манти готові, подавайте до столу.

Подібні рецепти

Манти з кабачками

Манти в пароварці

Ділюся з вами швидким і простим рецептом мант з кабачками, який доводить, що навіть з напівфабрикатів можна зробити повноцінний ситний і смачний обід або вечерю для всієї родини! Спробуйте! опис приготування: Особисто я просто обожнюю всілякі пельмені, посуд, Хінкалі і t.d. Саме тому у мене в ...

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів опис приготування: Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно т...

Манти з гарбузом

Манти з гарбузом

На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно. опис приготування: У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами...

Манти зі шпинатом

Манти зі шпинатом

Для тих, хто не їсть м'ясо присвячується — манти зі шпинатом! Дуже смачна вегетаріанська імпровізація вилилася в нове смачна страва. Знайомтеся! опис приготування: Манти зі шпинатом — вегетаріанське розвага до обіду, лібо перекусити. Дуже смачно манти подавати зі сметаною, вершковим маслом і з...

Манти з гарбузом і курдючним салом

Манти з гарбузом і курдючним салом

Класичні манти з курдючним салом і ароматною і яскравою гарбузом приємно здивують любителів цього смачного і ситного східного блюда. Рекомендую рецепт приготування мантів з гарбузом і курдючним салом! опис приготування: Для приготування мантів з гарбузом і курдючним салом приготуйте тісто пель...