Рецепт Манти зі шпинатом

Рецепт Манти зі шпинатом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 55 хв.
Для тих, хто не їсть м'ясо присвячується — манти зі шпинатом! Дуже смачна вегетаріанська імпровізація вилилася в нове смачна страва. Знайомтеся!

опис приготування:

Манти зі шпинатом — вегетаріанське розвага до обіду, лібо перекусити. Дуже смачно манти подавати зі сметаною, вершковим маслом і зеленню.

Смачного!


  • шпинат— 1 штука(упаковка 400г)
  • Картопля— 3 штуки
  • Адигейський сир— 200 грам
  • Вершкове масло— 50 грам(для обжарки)
  • борошно— 2 склянки
  • вода— 0,5 склянки
  • Молоко або кефір— 1/3 склянки
  • крем— — За смаком
  • спеції— — За смаком(молотые черный и красный перцы, асафетида, прованські трави, сіль)
Манти зі шпинатом - фото крок 1 В глубокой миске замешать все ингредиенты для теста: кефір або молоко, Пристрасть і вода.

Манти зі шпинатом - фото крок 2 Замісити тісто.

Манти зі шпинатом - фото крок 3 На сковородке с маслом и специями обжарить до полной готовности шпинат.

Манти зі шпинатом - фото крок 4 Картопля и сыр натираем на крупной терке и смешиваем со шпинатом.

Манти зі шпинатом - фото крок 5 Раскатываем тесто и формируем лепешки. В центр каждой лепешки кладем по ложечке начинки и скрепляем одним стежком в центре.

Манти зі шпинатом - фото крок 6 С двух сторон лепим уголки.

Манти зі шпинатом - фото крок 7 Затем уголки попарно соединяем.

Манти зі шпинатом - фото крок 8 Далее манты укладываем в мантышницу или пароварку, готуємо 30 хвилин і подаємо до столу.

Подібні рецепти

Манти по-корейськи

Манти з гарбузом і куркою

Манти по-корейськи — цікаве блюдо азіатської кухні. Готуються такі манти з дріжджового тіста, виходять пухкими, м'якими зі смачною соковитою начинкою. Подають їх з різними маринованими овочами. опис приготування: Манты по-корейски – ещё одно вкуснейшее блюдо азиатской кухни. Корейская кухня – ...

Манти з кабачками

Манти з кабачками

Ділюся з вами швидким і простим рецептом мант з кабачками, який доводить, що навіть з напівфабрикатів можна зробити повноцінний ситний і смачний обід або вечерю для всієї родини! Спробуйте! опис приготування: Особисто я просто обожнюю всілякі пельмені, посуд, Хінкалі і t.d. Саме тому у мене в ...

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів опис приготування: Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно т...

Манти з гарбузом

Манти з гарбузом

На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно. опис приготування: У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами...

Манти з гарбузом і курдючним салом

Манти з гарбузом і курдючним салом

Класичні манти з курдючним салом і ароматною і яскравою гарбузом приємно здивують любителів цього смачного і ситного східного блюда. Рекомендую рецепт приготування мантів з гарбузом і курдючним салом! опис приготування: Для приготування мантів з гарбузом і курдючним салом приготуйте тісто пель...