Рецепт Меч-риба в духовці

Рецепт Меч-риба в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Меч-риба сама по собі досить жорстка, тому часто готують її в два етапи: спочатку обсмажують шматочки на сковороді, а потім запікають у духовці. Як же приготувати меч-рибу в духовці?

опис приготування:

Це дуже простий рецепт приготування такої оригінальної риби. Я використовую сковороду з ребрами (гриль), так як мені більше подобається візуально риба з ребрами від прожарювання. Але це не має принципової різниці. Також при подачі можна використовувати зелень: петрушку, Kinzu, базилік. Дуже добре поєднується така рибка з гарніром з картоплі або рису.

  • Меч-риба— 800-900 грам(стейки)
  • часниковий порошок— 1 Чайна ложка
  • сухий базилік— 1 Ст. ложка
  • насіння фенхелю— 1 Чайна ложка
  • Пластівці червоного перцю— 1 щіпка
  • сіль, перець— За смаком
  • оливки— 45 грам(без кісточок)
  • помідори— 200 грам
  • базилік свіжий— 10 грам
  • часник— 3 зубчики
  • перець гострий— 1 щіпка
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Сік лимона— 0,5 штуки
1 Для приготування суміші для змащування риби змішайте часниковий порошок, базилік, фенхель, червоний перець, сіль і чорний перець. Натріть цією сумішшю рибу і приступайте до приготування соусу.

2 змішайте оливки, помідори, базилік, часник, перець чилі, 2 ст.л. масла і лимонний сік. Додати сіль, поперчіть.

3 Замариновані стейки обсмажте на сковороді протягом 2х хвилин з кожного боку. А потім відправляйте в розігріту духовку на 10 хвилин.

4 Подавайте до столу разом з соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Куряче філе з овочами в духовці

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...