Рецепт Манти з картопляною начинкою

Рецепт Манти з картопляною начинкою
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів

опис приготування:

Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно так:

— Вони точно з картоплею?

— що, з картоплею.

— Без жиру?

— що, без сала.

— Не може бути такого!

В дійсності, на смак манти з картопляною начинкою дуже схожі на традиційні узбецькі манти з курдючним салом — тобто, виходять такими ж смачними і ніжними.

Ця страва вважаю практично досконалим з точки зору кулінарної науки, це — моя фірмова страва, і ще жоден попробовавший не втік від мене, не попросив рецепта. Так що — ділюся рецептом з усім світом


  • Тісто для мантів— 300 грам(з 3/4 склянки борошна, 2 яєць і солі)
  • Картопля— 4 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • спеції— — За смаком(сіль, перець, зіра)
  • Вершкове масло— 100 грам
Манти з картопляною начинкою - фото крок 1 В этом рецепте по умолчанию считаем, что тесто для мантов у вас уже готово. Оно практически ничем не отличается от теста для пельменей — мука, яйця, соль да вода.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 2 Картопля нарезаем очень тонкими кубиками.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 3 Цибуля нарезаем так же мелко, як і картопля. Смешиваем лук с картофелем.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 4 Добавляем в начинку специи и растопленное сливочное масло.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 5 Тісто розрізаємо на 4 частини.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 6 Каждую из этих частей делим еще на 5 частин. Разом у нас вийде 20 частин — для 20 штук.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 7 Каждый кусочек теста раскатываем в лепешку, в центр лепешки выкладываем немного начинки.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 8 Tania страви.

Манти з картопляною начинкою - фото крок 9 власне, остается отварить манты до готовности. Кладем манты в пароварку, ставим на кастрюлю с кипящей водой и варим 30 минут при большом кипении. Подавать манты лучше всего с каким-нибудь соусом, зрозуміло — в гарячому вигляді. Смачного!

Подібні рецепти

Манти по-корейськи

Ківі в шоколаді на паличці

Манти по-корейськи — цікаве блюдо азіатської кухні. Готуються такі манти з дріжджового тіста, виходять пухкими, м'якими зі смачною соковитою начинкою. Подають їх з різними маринованими овочами. опис приготування: Манты по-корейски – ещё одно вкуснейшее блюдо азиатской кухни. Корейская кухня – ...

Манти з кабачками

Манти з кабачками

Ділюся з вами швидким і простим рецептом мант з кабачками, який доводить, що навіть з напівфабрикатів можна зробити повноцінний ситний і смачний обід або вечерю для всієї родини! Спробуйте! опис приготування: Особисто я просто обожнюю всілякі пельмені, посуд, Хінкалі і t.d. Саме тому у мене в ...

Манти з гарбузом

Манти з гарбузом

На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно. опис приготування: У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами...

Манти зі шпинатом

Манти зі шпинатом

Для тих, хто не їсть м'ясо присвячується — манти зі шпинатом! Дуже смачна вегетаріанська імпровізація вилилася в нове смачна страва. Знайомтеся! опис приготування: Манти зі шпинатом — вегетаріанське розвага до обіду, лібо перекусити. Дуже смачно манти подавати зі сметаною, вершковим маслом і з...

Манти з гарбузом і курдючним салом

Манти з гарбузом і курдючним салом

Класичні манти з курдючним салом і ароматною і яскравою гарбузом приємно здивують любителів цього смачного і ситного східного блюда. Рекомендую рецепт приготування мантів з гарбузом і курдючним салом! опис приготування: Для приготування мантів з гарбузом і курдючним салом приготуйте тісто пель...