Рецепт Манти з картопляною начинкою
Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів
опис приготування:
Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно так:
— Вони точно з картоплею?
— що, з картоплею.
— Без жиру?
— що, без сала.
— Не може бути такого!
В дійсності, на смак манти з картопляною начинкою дуже схожі на традиційні узбецькі манти з курдючним салом — тобто, виходять такими ж смачними і ніжними.
Ця страва вважаю практично досконалим з точки зору кулінарної науки, це — моя фірмова страва, і ще жоден попробовавший не втік від мене, не попросив рецепта. Так що — ділюся рецептом з усім світом
- Тісто для мантів— 300 грам(з 3/4 склянки борошна, 2 яєць і солі)
- Картопля— 4 штуки
- Цибуля— 2 штуки
- спеції— — За смаком(сіль, перець, зіра)
- Вершкове масло— 100 грам
Картопля нарезаем очень тонкими кубиками.
Цибуля нарезаем так же мелко, як і картопля. Смешиваем лук с картофелем.
Добавляем в начинку специи и растопленное сливочное масло.
Тісто розрізаємо на 4 частини.
Каждую из этих частей делим еще на 5 частин. Разом у нас вийде 20 частин — для 20 штук.
Каждый кусочек теста раскатываем в лепешку, в центр лепешки выкладываем немного начинки.
Tania страви.
власне, остается отварить манты до готовности. Кладем манты в пароварку, ставим на кастрюлю с кипящей водой и варим 30 минут при большом кипении. Подавать манты лучше всего с каким-нибудь соусом, зрозуміло — в гарячому вигляді. Смачного!
Подібні рецепти
Ківі в шоколаді на паличці
Манти по-корейськи — цікаве блюдо азіатської кухні. Готуються такі манти з дріжджового тіста, виходять пухкими, м'якими зі смачною соковитою начинкою. Подають їх з різними маринованими овочами. опис приготування: Манты по-корейски – ещё одно вкуснейшее блюдо азиатской кухни. Корейская кухня – ...
Манти з кабачками
Ділюся з вами швидким і простим рецептом мант з кабачками, який доводить, що навіть з напівфабрикатів можна зробити повноцінний ситний і смачний обід або вечерю для всієї родини! Спробуйте! опис приготування: Особисто я просто обожнюю всілякі пельмені, посуд, Хінкалі і t.d. Саме тому у мене в ...
Манти з гарбузом
На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно. опис приготування: У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами...
Манти зі шпинатом
Для тих, хто не їсть м'ясо присвячується — манти зі шпинатом! Дуже смачна вегетаріанська імпровізація вилилася в нове смачна страва. Знайомтеся! опис приготування: Манти зі шпинатом — вегетаріанське розвага до обіду, лібо перекусити. Дуже смачно манти подавати зі сметаною, вершковим маслом і з...
Манти з гарбузом і курдючним салом
Класичні манти з курдючним салом і ароматною і яскравою гарбузом приємно здивують любителів цього смачного і ситного східного блюда. Рекомендую рецепт приготування мантів з гарбузом і курдючним салом! опис приготування: Для приготування мантів з гарбузом і курдючним салом приготуйте тісто пель...