Рецепт Медальйон свинячий в смородиновому соку

Рецепт Медальйон свинячий в смородиновому соку
Кількість порцій: 1 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування свинячого медальйона в смородиновому соку. Смородиновий сік надає дуже пікантний смак і аромат свинини.

опис приготування:

Свинина в соку смородини виходить дуже ніжною, соковитою і ароматною. Вона дуже добре поєднується з картопляним гарніром або можна подавати як окрему страву.

  • свинина— 2 штуки
  • перець— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • кабачок— 1 штука
  • смородини— 2 склянки
  • спеції— — За смаком
Медальйон свинячий в смородиновому соку - фото крок 1 1. На сито перетираємо добре вимиту, і потім попередньо погашених смородину. Все це необхідно посолити і приправити. Потім заливаємо їм м'ясо, попередньо відлив приблизно 2 столові ложки, для приготування соусу. Ми залишаємо все це на 4 годину.

Медальйон свинячий в смородиновому соку - фото крок 2 2. Тепер нам слід зайнятися чіпсами. Морква з кабачком нарізаємо тонкими часточками, ретельно висушуємо. Потім моркву і кабачок мачає в борошно і починаємо обсмажувати.

Медальйон свинячий в смородиновому соку - фото крок 3 3. Потім слід злегка припустити половинку перцю, тільки так, щоб він тримав свою форму. Викладаємо його на серветку.

Медальйон свинячий в смородиновому соку - фото крок 4 4. Тепер беремо наше м'ясо і відбиваємо його, попередньо помістивши його в марлю. Потім м'ясо слід обсмажити.

Медальйон свинячий в смородиновому соку - фото крок 5 5. У медальйоні робимо надрізи і вставляємо в них чіпси. Готову страву поливаємо соусом смородини.

Подібні рецепти

Медальйон з яловичини

Торт «Медовик» зі сметанним кремом

Правильно приготовлений шматок м'яса — це найкраще, що можна подати на стіл. Медальйон з яловичини, приготований за цим рецептом — блюдо саме такого розряду. опис приготування: Мій чоловік обожнює це блюдо, та й приходять до нас в гості чоловіка, як правило, теж не скупляться на компліменти ял...

Медальйон зі свинини

Медальйон зі свинини

Хочу з вами поділитися дуже вишуканим і в той же час простим в приготуванні стравою. Медальйон зі свинини стане головним блюдом кожного свята. І вам не потрібні високі кулінарні навички. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати медальйон зі свинини без особливих зусиль. Свинина д...

Маринад для шашлику з гранатового соку

Маринад для шашлику з гранатового соку

Маринад для шашлику з гранатового соку — вишуканий і дуже східний, з характером так би мовити. Гранатовий сік додасть м'ясу неповторний смак, а саме м'ясо буде соковитим і дуже ніжним. Спробуйте! опис приготування: Маринад для шашлику з гранатового соку відмінно підійде до курки і м'яса. Можна...

Мариновані огірки у власному соку

Мариновані огірки у власному соку

Хочу поділиться відмінним рецептом приготування маринованих огірочків у власному соку. Мінімальний набір продуктів, небагато часу - і смачна закуска буде чекати вас на столі! опис приготування: Для зберігання маринованих огірків використовуйте тільки стерильні баночки і кришки. Час стерилізаці...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...