Рецепт Медальйон з яловичини

Рецепт Медальйон з яловичини
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Правильно приготовлений шматок м'яса — це найкраще, що можна подати на стіл. Медальйон з яловичини, приготований за цим рецептом — блюдо саме такого розряду.

опис приготування:

Мій чоловік обожнює це блюдо, та й приходять до нас в гості чоловіка, як правило, теж не скупляться на компліменти яловичим медальйонам. Медальйони з яловичини виходять дуже м'якими, а корочка з скибочки бекону надає їм особливий, тонкий смак. Блюдо прекрасно поєднується з сухим червоним вином.

  • Говяжа вирізка— 1 кілограм
  • печериці— 250 грам
  • бульйон курячий— 1,5 склянки
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— — За смаком
  • спеції— — За смаком
Медальйон з яловичини - фото крок 1 Яловичу вирізку нарізаємо на медальйони, солимо і перчимо.

Медальйон з яловичини - фото крок 2 Гриби нарізаємо тонкими скибочками.

Медальйон з яловичини - фото крок 3 У сковороді розігріваємо олію.

Медальйон з яловичини - фото крок 4 Коли масло буде гарячим, викладаємо в нього наші медальйони. Обсмажуємо півтори-дві хвилини з одного боку…

Медальйон з яловичини - фото крок 5 …стільки ж — з іншого боку. Приблизно так має виглядати м'ясо після обсмажування.

Медальйон з яловичини - фото крок 6 Дістаємо медальйони зі сковороди, перекладаємо на тарілку. У сковороді, тим часом, розтоплюємо вершкове масло в оливковій.

Медальйон з яловичини - фото крок 7 Коли вершкове масло розтопиться, додаємо в нього гриби і дрібку солі.

Медальйон з яловичини - фото крок 8 Смажимо на середньому вогні до коричневого кольору грибів.

Медальйон з яловичини - фото крок 9 Додаємо томатний соус.

Медальйон з яловичини - фото крок 10 через 2-3 хвилини, коли томатний соус загусне, додаємо в сковороду вино. Збільшуємо вогонь і випаровуємо вино.

Медальйон з яловичини - фото крок 11 Коли вино випарується майже повністю, вливаємо в сковороду курячий бульйон. Випаровуємо бульйон наполовину.

Медальйон з яловичини - фото крок 12 Коли курячий бульйон випарується наполовину, в отриманий рідкуватий соус повертаємо обсмажені медальйони. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо медальйони в соусі ще 5-7 хвилин до готовності м'яса.

Медальйон з яловичини - фото крок 13 Медальйони з яловичини готові. подавати гарячими. Смачного!

Подібні рецепти

Медальйон зі свинини

Смачний рецепт яловичини

Хочу з вами поділитися дуже вишуканим і в той же час простим в приготуванні стравою. Медальйон зі свинини стане головним блюдом кожного свята. І вам не потрібні високі кулінарні навички. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати медальйон зі свинини без особливих зусиль. Свинина д...

Медальйон свинячий в смородиновому соку

Медальйон свинячий в смородиновому соку

Рецепт приготування свинячого медальйона в смородиновому соку. Смородиновий сік надає дуже пікантний смак і аромат свинини. опис приготування: Свинина в соку смородини виходить дуже ніжною, соковитою і ароматною. Вона дуже добре поєднується з картопляним гарніром або можна подавати як окрему с...

Медальйони з яловичини

Медальйони з яловичини

Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...

Кращий рецепт шашлику з яловичини

Кращий рецепт шашлику з яловичини

Я обожнюю шашлик з яловичини і сьогодні хочу розповісти вам кращий рецепт його приготування. Шашлик за цим рецептом виходить соковитим, ніжним і дуже ароматним. Приступаємо до приготування! опис приготування: В результаті у вас вийде дуже ніжне, ароматне м'ясо, яке ввібрало в себе спеції, майо...

Маринад для шашлику з яловичини

Маринад для шашлику з яловичини

Хочу розповісти, як приготувати маринад для шашлику з яловичини. Це пряний томатний маринад, який допоможе зробити шашлик м'яким і соковитим. Кількість продуктів розраховане на кілограм м'яса. опис приготування: Всупереч поширеній думці, що найкраще залишати шашлики маринуватися на ніч, Не вар...