Рецепт Маринад для свинячих реберець

Рецепт Маринад для свинячих реберець
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Маринад для свинячих реберець можна приготувати різними способами, використовуючи будь-які спеції і соуси. Наш сьогоднішній рецепт сподобається всім, ребра виходять незрівнянними.

опис приготування:

Основа нашого маринаду — апельсиновий сік, мед і гірчиця, додамо спеції і часник — вийде дуже смачно і ароматно. Ребра в такому маринаді можна приготувати як на вогні, так і в духовці — в будь-якому варіанті буде шикарний результат. Подавати готові реберця можна з соусами, свіжими овочами та зеленню.

  • свинячі ребра— 400 грам
  • Апельсиновий сік— 100 мілілітрів
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • мед— 1 Ст. ложка
  • імбир— 0,5 чайних ложки
  • часник— 4 зубчики
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Маринад для свинячих реберець - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти, ребра промийте і просушіть, приберіть в сторону, нехай просохнуть.

Маринад для свинячих реберець - фото крок 2 Апельсиновий сік перелийте в миску, додайте до соку гірчицю і мед.

Маринад для свинячих реберець - фото крок 3 Часник очистіть і пропустіть на пресі або натріть на дрібній тертці, додайте часник в миску з маринадом.

Маринад для свинячих реберець - фото крок 4 Влийте слідом до всіх інгредієнтів соєвий соус.

Маринад для свинячих реберець - фото крок 5 Додайте в маринад сіль і перець, мелений імбир. Перемішайте всі компоненти до однорідності.

Маринад для свинячих реберець - фото крок 6 Зніміть пробу маринаду, після залийте ребра і залиште на 6-7 годин. Через деякий час готуйте ребра в духовці — 1,5 годин 180 градусах. Смачного!

Подібні рецепти

Маринад для свинячих реберець в духовці

Плов зі свинячих реберець

Щоб приготувати ароматні і ніжні реберця, я використовую цей маринад. Інгредієнти для нього знайдуться на будь-якій кухні. Приготування займе кілька хвилин, а смак не забудеться ніколи. пробуємо! опис приготування: Маринад для свинячих реберець в духовці можна створити з інгредієнтів, які є у ...

Маринад для реберець в духовці

Маринад для реберець в духовці

Якщо ви шукайте цікавий маринад для реберець в духовці, то пропоную вам спробувати цей рецепт. Простий і шалено смачний, він підійде як для свинячих, так і для баранячих ребер. опис приготування: Рецепт приготування маринаду для реберець в духовці досить простий, ви самі можете в цьому перекон...

Маринад для баранячих реберець

Маринад для баранячих реберець

тим, хто вирішив приготувати реберця по-новому і запекти їх будинку або на вугіллі, пропоную фантастичний маринад для баранячих реберець. опис приготування: Цей рецепт приготування маринаду для баранячих реберець передбачає використання сушених томатів. Якщо у вас їх немає, то їх можна замінит...

Маринад для реберець

Маринад для реберець

Маринад для реберець готується дуже просто і швидко. реберця, замариновані з даного рецептом, виходять по-азійському пряними, смачними і дуже апетитними. опис приготування: Даний маринад для реберець готується дуже просто і швидко. Всі інгредієнти для маринаду вказані з розрахунком на використ...

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5  кілограма Маринад "; Барбекю"  — 150 грам Аджика го...