Рецепт Маринад для свинячих реберець в духовці

Рецепт Маринад для свинячих реберець в духовці
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Щоб приготувати ароматні і ніжні реберця, я використовую цей маринад. Інгредієнти для нього знайдуться на будь-якій кухні. Приготування займе кілька хвилин, а смак не забудеться ніколи. пробуємо!

опис приготування:

Маринад для свинячих реберець в духовці можна створити з інгредієнтів, які є у вас під рукою. оцет, мідь, соєвий соус і часник знайдуться в кухні кожної господині. Всі ці інгредієнти треба гарненько змішати і залити їм м'ясо в мисці або пакеті. Миску вибирайте з кришкою. Я зазвичай викладаю реберця в миску, заливаю маринадом, потім закриваю і збовтую. Маринують не менше чотирьох годин, а краще — залиште на ніч. Потім запікайте реберця, як любите. Дивовижний аромат і незвичайний смак вам забезпечений! Смачного!

  • Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
  • мед— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус з грибами— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Дрібно нарізаний часник— 0,5 чайних ложки
  • Свинячі реберця— 500-600 грам
Маринад для свинячих реберець в духовці - фото крок 1 Вилийте яблучний оцет в миску.

Маринад для свинячих реберець в духовці - фото крок 2 Додайте мед і добре перемішайте.

Маринад для свинячих реберець в духовці - фото крок 3 Додайте соєвий соус, часник і оливкове масло.

Маринад для свинячих реберець в духовці - фото крок 4 Отриману масу добре збийте. Зверніть увагу, щоб на стінках миски не залишилося згустків меду. Він повинен повністю розчинитися.

Маринад для свинячих реберець в духовці - фото крок 5 Отриманим маринадом залийте реберця, викладені в закривається посуд або спеціальний пакет. Закрийте і потрясіть. Залиште в холодильнику на ніч або на години чотири (як мінімум). Потім реберця можна запікати в духовці у фользі, рукава, або в іншому випадку.

Подібні рецепти

Маринад для свинячих реберець

Плов зі свинячих реберець

Маринад для свинячих реберець можна приготувати різними способами, використовуючи будь-які спеції і соуси. Наш сьогоднішній рецепт сподобається всім, ребра виходять незрівнянними. опис приготування: Основа нашого маринаду — апельсиновий сік, мед і гірчиця, додамо спеції і часник — вийде дуже с...

Маринад для реберець в духовці

Маринад для реберець в духовці

Якщо ви шукайте цікавий маринад для реберець в духовці, то пропоную вам спробувати цей рецепт. Простий і шалено смачний, він підійде як для свинячих, так і для баранячих ребер. опис приготування: Рецепт приготування маринаду для реберець в духовці досить простий, ви самі можете в цьому перекон...

Маринад для баранячих реберець

Маринад для баранячих реберець

тим, хто вирішив приготувати реберця по-новому і запекти їх будинку або на вугіллі, пропоную фантастичний маринад для баранячих реберець. опис приготування: Цей рецепт приготування маринаду для баранячих реберець передбачає використання сушених томатів. Якщо у вас їх немає, то їх можна замінит...

Маринад для реберець

Маринад для реберець

Маринад для реберець готується дуже просто і швидко. реберця, замариновані з даного рецептом, виходять по-азійському пряними, смачними і дуже апетитними. опис приготування: Даний маринад для реберець готується дуже просто і швидко. Всі інгредієнти для маринаду вказані з розрахунком на використ...

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5  кілограма Маринад "; Барбекю"  — 150 грам Аджика го...