Рецепт Маринована цибуля на зиму
Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати
опис приготування:
маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяки маринаду, до складу якого входить оцет, цибуля втрачає гіркоту, стаючи злегка солодким і дуже ароматним. Цей лук подаю до святкового столу в якості самостійної закуски або ж разом з маринованими грибами або оселедцем. Також такий лук я додаю в салати "; Мімоза" і "; Оселедець під шубою ";. Мій рецепт, як приготувати мариновані й цибулю на зиму, дуже простий і швидкий. Лук буде готовим вже через 2 годину, але все ж я раджу заготовлювати його заздалегідь, оскільки так він краще промаринуется і матиме більш насичений смак. Крім того, найкраще для маринування підходить досить молодий лук, який ще не встиг полежати.
- лук білий— 4-5 штук
- вода— 1 Склянка
- оцет 9% — 65 грам
- цукор— 50 грам
- сіль— 0,5 Ст. ложки
Лук поріжте півкільцями.
Приготуйте маринад. У воду додайте сіль і цукор, доведіть до кипіння і тримайте на вогні, поки кристалики солі і цукру не розчиняться, потім влийте оцет і прогрійте, але не кип'ятіть.
Нарізану цибулю щільно складіть у банки.
Залийте цибулю маринадом, щільно закупорьте банки кришками і залиште до повного охолодження. Потім відправте в холодильник або холодну комору.
Подібні рецепти
Маринована цибуля в банках на зиму
Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...
Маринована цибуля по-польськи на зиму
маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром. опис приготування: Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю сер...
Маринована цибуля в оцті на зиму
Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...
Маринована цибуля кільцями на зиму
Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...
Маринована цибуля на зиму півкільцями
Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...