Рецепт Маринована цибуля на зиму

Рецепт Маринована цибуля на зиму
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати

опис приготування:

маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяки маринаду, до складу якого входить оцет, цибуля втрачає гіркоту, стаючи злегка солодким і дуже ароматним. Цей лук подаю до святкового столу в якості самостійної закуски або ж разом з маринованими грибами або оселедцем. Також такий лук я додаю в салати "; Мімоза" і "; Оселедець під шубою ";. Мій рецепт, як приготувати мариновані й цибулю на зиму, дуже простий і швидкий. Лук буде готовим вже через 2 годину, але все ж я раджу заготовлювати його заздалегідь, оскільки так він краще промаринуется і матиме більш насичений смак. Крім того, найкраще для маринування підходить досить молодий лук, який ще не встиг полежати.

  • лук білий— 4-5 штук
  • вода— 1 Склянка
  • оцет 9%  — 65 грам
  • цукор— 50 грам
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
Маринована цибуля на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулю очистіть від лушпиння і промийте під проточною водою.

Маринована цибуля на зиму - фото крок 2 Лук поріжте півкільцями.

Маринована цибуля на зиму - фото крок 3 Приготуйте маринад. У воду додайте сіль і цукор, доведіть до кипіння і тримайте на вогні, поки кристалики солі і цукру не розчиняться, потім влийте оцет і прогрійте, але не кип'ятіть.

Маринована цибуля на зиму - фото крок 4 Нарізану цибулю щільно складіть у банки.

Маринована цибуля на зиму - фото крок 5 Залийте цибулю маринадом, щільно закупорьте банки кришками і залиште до повного охолодження. Потім відправте в холодильник або холодну комору.

Подібні рецепти

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Маринована цибуля в банках на зиму

Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...

Маринована цибуля по-польськи на зиму

Маринована цибуля по-польськи на зиму

маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром. опис приготування: Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю сер...

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...

Маринована цибуля кільцями на зиму

Маринована цибуля кільцями на зиму

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...