Рецепт Маринована цибуля по-польськи на зиму

Рецепт Маринована цибуля по-польськи на зиму
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром.

опис приготування:

Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю середньої величини і приблизно круглої форми. Маринована цибуля по-польськи на зиму в домашніх умовах — це відмінна закуска до основної страви або хороший інгредієнт для овочевого салату. однозначно спробуйте, якщо раніше не доводилося!

  • Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • сіль— 120 грам
  • вода— 1 літр
  • зелень— За смаком
  • оцет столовий— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Перець горошком— 6 штук
Маринована цибуля по-польськи на зиму - фото крок 1 Лук очищаємо і ретельно промиваємо.

Маринована цибуля по-польськи на зиму - фото крок 2 кип'ятимо воду, і додаємо в неї сіль.

Маринована цибуля по-польськи на зиму - фото крок 3 Опускаємо в окріп цибулини (буквально на 2-3 хвилини). Потім відразу ж перекладаємо цибулю в холодну воду.

Маринована цибуля по-польськи на зиму - фото крок 4 У підсумку ваш цибуля вийде гарним і прозорим.

Маринована цибуля по-польськи на зиму - фото крок 5 У стерилізований банки розкладаємо зелень, лаврові листи і перець горошком.

Маринована цибуля по-польськи на зиму - фото крок 6 Варимо новий маринад. з 1 літр води — 1 ст.л. солі, 1 ç.l. пісочний я 2 ст.л. оцту. Розкладаємо по банках цибулю, і заливаємо його киплячим маринадом на 5 хвилин. Потім маринад знову зливається, доводиться до кипіння і знову розливається по банках.

Маринована цибуля по-польськи на зиму - фото крок 7 закочує банки, вкутуємо їх в ковдру до повного охолодження. До зими цибуля зберігається в прохолодному місці. Смачного!

Подібні рецепти

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Бейліз в домашніх умовах

Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринована цибуля в оцті на зиму

Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...

Маринована цибуля кільцями на зиму

Маринована цибуля кільцями на зиму

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...