Рецепт Маринована цибуля по-польськи на зиму
маринована цибуля — це дуже смачно і, як виявилося, дуже просто! Лук виходить дуже соковитим і неймовірно хрустким. Взимку ви зможете додавати його в салати або просто подавати разом з гарніром.
опис приготування:
Відразу варто відзначити такий момент: для готування найкраще підійде цибулю середньої величини і приблизно круглої форми. Маринована цибуля по-польськи на зиму в домашніх умовах — це відмінна закуска до основної страви або хороший інгредієнт для овочевого салату. однозначно спробуйте, якщо раніше не доводилося!
- Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
- сіль— 120 грам
- вода— 1 літр
- зелень— За смаком
- оцет столовий— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 3 штуки
- цукор— 1 Чайна ложка
- Перець горошком— 6 штук
кип'ятимо воду, і додаємо в неї сіль.
Опускаємо в окріп цибулини (буквально на 2-3 хвилини). Потім відразу ж перекладаємо цибулю в холодну воду.
У підсумку ваш цибуля вийде гарним і прозорим.
У стерилізований банки розкладаємо зелень, лаврові листи і перець горошком.
Варимо новий маринад. з 1 літр води — 1 ст.л. солі, 1 ç.l. пісочний я 2 ст.л. оцту. Розкладаємо по банках цибулю, і заливаємо його киплячим маринадом на 5 хвилин. Потім маринад знову зливається, доводиться до кипіння і знову розливається по банках.
закочує банки, вкутуємо їх в ковдру до повного охолодження. До зими цибуля зберігається в прохолодному місці. Смачного!
Подібні рецепти
Бейліз в домашніх умовах
Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...
Маринована цибуля на зиму
Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...
Маринована цибуля в оцті на зиму
Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...
Маринована цибуля кільцями на зиму
Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...
Маринована цибуля на зиму півкільцями
Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...