Рецепт Маринована цибуля в оцті на зиму

Рецепт Маринована цибуля в оцті на зиму
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу.

опис приготування:

Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знайти щось нове. Наприклад, я дізналася, як приготувати мариновану цибулю в оцті на зиму. Якщо ви не дуже любите цей овоч, то все одно спробуйте цей варіант. Виходить незвичайна закуска з пікантним смаком.

  • Ріпчаста цибуля— 400 грам
  • вода— 200 мілілітрів
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець горошком чорний— 5 штук
  • гвоздика— 1 штука
  • Перець запашний горошком— 2 штуки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • оцет 9%  — 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Маринована цибуля в оцті на зиму - фото крок 1 Цибулю очистіть від лушпиння. Відріжте корінці і "; попки ";. Добре все промийте.

Маринована цибуля в оцті на зиму - фото крок 2 Для маринаду з'єднайте воду з цукром, всім перцем, сіллю, лавровим листом і оцтом. Доведіть суміш до кипіння.

Маринована цибуля в оцті на зиму - фото крок 3 У киплячий маринад додайте цибулю. Варіть його протягом 5-6 хвилин.

Маринована цибуля в оцті на зиму - фото крок 4 Розкладіть цибулю по стерилізованих банках. Залийте його маринадом, а потім закрутіть кришками. Залиште банки в положенні догори дном до повного охолодження. потім пробуйте, що вийшло!

Подібні рецепти

Маринована цибуля в яблучному оцті

Маринований в оцті цибуля на зиму

Маринована цибуля можна подати з запеченим м'ясом, рибою, доповнити їм будь-який салат або просто взяти з собою на пікнік, в поїздку. головне — замаринувати його в яблучному оцті для смаку і аромату. опис приготування: Дуже соковита закуска з пікантним смаком виходить зі звичайного ріпчастої ц...

Маринована цибуля кільцями на зиму

Маринована цибуля кільцями на зиму

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...