Рецепт Малиновий десерт

Рецепт Малиновий десерт
Кількість порцій: 8-14 Час приготування: 58 хв.
У розпал літа, коли настає сезон малини, звичайно ж, хочеться приготувати з цієї смачної ягоди що-небудь цікаве, а не тільки заготовки на зиму. Тому зустрічайте — малиновий десерт.

опис приготування:

Рецепт даного малинового десерту не найпростіший, проте тортики виходять дуже гарні, незвичайні і смачні.

Сподіваюся у вас все вийде!


  • маргарин— 1 Склянка
  • вершки— 1 Склянка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • борошно— 200 грам
  • яйця— 2 штуки
  • сода— 1 Чайна ложка
  • малина— 200 грам
  • какао— 3 чайних ложки
  • добавки— 5 чайних ложок(ваніль, оцет, сіль, червоний харчовий барвник, цукрова пудра)
  • вершки— 100 грам(для взбития)
малиновий десерт - фото крок 1 Для начала следует просеять муку вместе с солью.

малиновий десерт - фото крок 2 Затем в отдельной посуде смешать: яйця, вершки (не всі, 100 г. оставить на начинку), ваниль и гашеную уксусом соду.

малиновий десерт - фото крок 3 Взбить все при помощи венчика или миксера (на самій низькій швидкості).

малиновий десерт - фото крок 4 В небольшой посуде смешайте красный пищевой краситель и какао.

малиновий десерт - фото крок 5 Вновь в отдельной посуде взбейте размягченное масло, добавьте часть муки, гарненько перемішайте. Далее добавьте этот раствор в яично-сливочную смесь и и снова взбейте. Продолжайте понемногу добавлять муку, до тех пор пока она не будет использована полностью.

малиновий десерт - фото крок 6 Далее добавить в тесто краситель с какао и тщательно перемешать.

малиновий десерт - фото крок 7 Не забудьте предварительно разогреть духовку до 180 градусів. Далее смажьте сливочным маслом форму для выпечки. Выложите тесто в форму и тщательно разровняйте его с помощью лопаточки или столового ножа.

малиновий десерт - фото крок 8 Торт нужно выпекать около 20 хвилин. После выложите торт из формы на разделочную доску и дайте ему постоять 20 хвилин для того, щоб він охолов.

малиновий десерт - фото крок 9 Останнє — покройте торт предварительно подготовленной глазурью из сливок и сахарной пудры. Для украшения торта можно использовать ягоды малины или другие.

Подібні рецепти

Малиновий чізкейк-парфе без випічки

Малиновий трайфл (листковий десерт)

Малиновий чізкейк-парфе без випічки — це один з найсмачніших швидких десертів, які я знаю. ніякої випічки, мінімум старань — і дуже гідний десерт на столі. опис приготування: Якщо хочете приготувати швидкий, але смачний десертик, приготування якого не вимагає особливих кулінарних навичок і зді...

Малиновий курд

Малиновий курд

Смачний і соковитий малиновий курд ідеальний для ранкового сніданку, для десертів і просто як солодке. У сезон малини, такий ароматний крем можна готувати хоч кожен день, радуючи їм своїх близьких. опис приготування: Ніжний на смак малиновий курд ідеальний для подачі на чаювання або на каву-та...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...