Рецепт Маринована цибуля в яблучному оцті

Рецепт Маринована цибуля в яблучному оцті
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Маринована цибуля можна подати з запеченим м'ясом, рибою, доповнити їм будь-який салат або просто взяти з собою на пікнік, в поїздку. головне — замаринувати його в яблучному оцті для смаку і аромату.

опис приготування:

Дуже соковита закуска з пікантним смаком виходить зі звичайного ріпчастої цибулі, витриманого в яблучному оцті. Таке блюдо можна зберігати в холодильнику близько доби — більше не можна, так як цибуля закисает і починає гірчити. Подавайте його до столу охолодженим.

  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • оцет яблучний— 1 Склянка
  • кріп— 4-5 штук(гілочок для подачі)
Маринована цибуля в яблучному оцті - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

Маринована цибуля в яблучному оцті - фото крок 2 Ріпчасту цибулю очистіть від шкірки, промийте у воді і наріжте кожен плід кільцями. Можна використовувати будь-який сорт цибулі: червоний, шалот, цибуля-пористий і t.d.

Маринована цибуля в яблучному оцті - фото крок 3 Перемістіть лушпиння нарізку в банку або контейнер, сіль і poperčite. Залийте яблучним оцтом 6%. Якщо любите солодкуватий присмак у страві, то всипте 1 ç.l. цукрового піску.

Маринована цибуля в яблучному оцті - фото крок 4 Закрийте ємність кришкою і помістіть в холодильник на півгодини, максимум — на добу.

Маринована цибуля в яблучному оцті - фото крок 5 Через зазначений час витягніть нарізку з оцту і викладіть в миску, салатник. Промийте зелень кропу, наріжте і додайте до цибулі. акуратно перемішайте.

Маринована цибуля в яблучному оцті - фото крок 6 Подайте до столу з запеченою м'ясом, рибою або птицею.

Подібні рецепти

Маринована цибуля в оцті на зиму

Імбир маринований в яблучному оцті

Маринування овочів - це невід'ємна частина підготовки продуктів для довгого зберігання протягом декількох місяців. А восени завжди хочеться зберегти якомога більше різних продуктів з городу. опис приготування: Тому з'являється все більше і більше різних рецептів. безсумнівно, завжди можна знай...

Маринована цибуля для салату

Маринована цибуля для салату

Якщо у вас є льох або підвал для зберігання консервації, то обов'язково підготуйте маринована цибуля для салату в сезон збору цього овоча з пікантним смаком. Особливо прекрасний при подачі з м'ясом! опис приготування: Соковита і пікантна закуска з маринованої цибулі знадобиться вам при приготу...

Маринована цибуля кільцями на зиму

Маринована цибуля кільцями на зиму

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...

Цибуля маринована швидкий

Цибуля маринована швидкий

Не любите гіркий присмак цибулі? Маринад легко виправить цей недолік, зробивши блюдо пікантним і ароматним. Як приготувати мариновану цибулю? Швидкий і дуже простий рецепт - спеціально для вас! опис приготування: Маринована цибуля використовують в приготуванні салатів, burgerov, різних м'ясни...

Цибуля маринована

Цибуля маринована

Маринування цибулі - дуже простий і швидкий процес. Це не тільки універсальна закуска до будь-якого гарніру або м'ясної страви. Маринована цибуля можна класти на бутерброди або додавати в овочевий салат. опис приготування: Як приготувати лук маринований в домашніх умовах? Просто нарізати цибул...