Рецепт Мариновані реберця в мультиварці

Рецепт Мариновані реберця в мультиварці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Не знаю, щоб приготувати смачного на обід або вечерю? Тоді ось вам ідея — дивно простий і дуже апетитний рецепт приготування маринованих реберець в мультиварці.

опис приготування:

Варіантів маринаду для м'яса існує незліченна кількість. Але якщо у вас немає часу або бажання на щось складне, тоді цей простий рецепт маринованих реберець в мультиварці точно для вас. Натуральний смак м'яса з легкою ноткою спецій — це дуже смачно.

1. Спершу потрібно вимити й обсушити реберця. Викласти їх в глибоку миску.

2. Посолити і поперчити добре з усіх боків. Додати улюблені поєднання спецій.

3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до ребер.

4. З'єднати оцет з водою і вилити в мисочку.

5. Накрити все тарілкою і зверху поставити невеликий прес. У холодильнику ребра повинні постояти хоча б 2-3 годину, але краще залишити їх на ніч.

6. У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і включити режим Жарка.

7. Обсмажити мариновані реберця в мультиварці в домашніх умовах по 3 хвилини з кожного боку.

8. Потім на режимі Випічка довести ребра до повної готовності, в процесі періодично перевертаючи. Залежно від розміру шматочків і потужності мультиварки, може знадобитися від 1 годин 2.

9. Готові реберця можна подавати до столу з соусом або просто гарніром.

  • реберця— 700-800 грам
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • вода— 50 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Спеції для м'яса— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
Варіантів маринаду для м'яса існує незліченна кількість. Але якщо у вас немає часу або бажання на щось складне, тоді цей простий рецепт маринованих реберець в мультиварці точно для вас. Натуральний смак м'яса з легкою ноткою спецій — це дуже смачно.

1. Спершу потрібно вимити й обсушити реберця. Викласти їх в глибоку миску.

2. Посолити і поперчити добре з усіх боків. Додати улюблені поєднання спецій.

3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до ребер.

4. З'єднати оцет з водою і вилити в мисочку.

5. Накрити все тарілкою і зверху поставити невеликий прес. У холодильнику ребра повинні постояти хоча б 2-3 годину, але краще залишити їх на ніч.

6. У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і включити режим Жарка.

7. Обсмажити мариновані реберця в мультиварці в домашніх умовах по 3 хвилини з кожного боку.

8. Потім на режимі Випічка довести ребра до повної готовності, в процесі періодично перевертаючи. Залежно від розміру шматочків і потужності мультиварки, може знадобитися від 1 годин 2.

9. Готові реберця можна подавати до столу з соусом або просто гарніром.

Подібні рецепти

Мариновані реберця на грилі

Реберця в соусі в мультиварці

Якщо ви любите нескладні, але ситні і смачні страви, тоді спробуйте ці досить прості в приготуванні, але неймовірно соковиті і ароматні мариновані реберця на грилі. опис приготування: Ідеальний варіант — маринувати м'ясо хоча б на ніч до процесу приготування. Це дозволить йому як слід просочит...

Мариновані реберця в духовці

Мариновані реберця в духовці

страва, яке не вимагає особливих турбот і приготувати його може кожен. Виходить завжди смачно і чудово! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати мариновані реберця в духовці. Рецепт приготування досить простий, інгредієнти завжди знайдуться, а часу на приготування піде зовсім неб...

Мариновані свинячі реберця

Мариновані свинячі реберця

цікавий, але в той же час простий рецепт маринованих свинячих реберець вам точно сподобається! Готувати досить швидко, адже маринувати потрібно всього-то 15 хвилин! Та й маринад з простих продуктів! опис приготування: Такий простий рецепт маринованих свинячих реберець я знайшла десь на простор...

Мариновані гриби в мультиварці

Мариновані гриби в мультиварці

Aromatnaya сніданок, приготована за все за пів годинки — непоганий варіант, Чи не справедливість? Я завжди роблю такі грибочки з вечора перед святом, а вранці подаю їх на стіл — гості залишаються в захваті. опис приготування: Скажу вам чесно, після того як я знайшла цей простий рецепт маринова...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...