Рецепт Мариновані реберця в мультиварці
Не знаю, щоб приготувати смачного на обід або вечерю? Тоді ось вам ідея — дивно простий і дуже апетитний рецепт приготування маринованих реберець в мультиварці.
опис приготування:
Варіантів маринаду для м'яса існує незліченна кількість. Але якщо у вас немає часу або бажання на щось складне, тоді цей простий рецепт маринованих реберець в мультиварці точно для вас. Натуральний смак м'яса з легкою ноткою спецій — це дуже смачно.
1. Спершу потрібно вимити й обсушити реберця. Викласти їх в глибоку миску.
2. Посолити і поперчити добре з усіх боків. Додати улюблені поєднання спецій.
3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до ребер.
4. З'єднати оцет з водою і вилити в мисочку.
5. Накрити все тарілкою і зверху поставити невеликий прес. У холодильнику ребра повинні постояти хоча б 2-3 годину, але краще залишити їх на ніч.
6. У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і включити режим Жарка.
7. Обсмажити мариновані реберця в мультиварці в домашніх умовах по 3 хвилини з кожного боку.
8. Потім на режимі Випічка довести ребра до повної готовності, в процесі періодично перевертаючи. Залежно від розміру шматочків і потужності мультиварки, може знадобитися від 1 годин 2.
9. Готові реберця можна подавати до столу з соусом або просто гарніром.
- реберця— 700-800 грам
- оцет— 1 Чайна ложка
- вода— 50 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Спеції для м'яса— 1 щіпка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
1. Спершу потрібно вимити й обсушити реберця. Викласти їх в глибоку миску.
2. Посолити і поперчити добре з усіх боків. Додати улюблені поєднання спецій.
3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до ребер.
4. З'єднати оцет з водою і вилити в мисочку.
5. Накрити все тарілкою і зверху поставити невеликий прес. У холодильнику ребра повинні постояти хоча б 2-3 годину, але краще залишити їх на ніч.
6. У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і включити режим Жарка.
7. Обсмажити мариновані реберця в мультиварці в домашніх умовах по 3 хвилини з кожного боку.
8. Потім на режимі Випічка довести ребра до повної готовності, в процесі періодично перевертаючи. Залежно від розміру шматочків і потужності мультиварки, може знадобитися від 1 годин 2.
9. Готові реберця можна подавати до столу з соусом або просто гарніром.
Подібні рецепти
Реберця в соусі в мультиварці
Якщо ви любите нескладні, але ситні і смачні страви, тоді спробуйте ці досить прості в приготуванні, але неймовірно соковиті і ароматні мариновані реберця на грилі. опис приготування: Ідеальний варіант — маринувати м'ясо хоча б на ніч до процесу приготування. Це дозволить йому як слід просочит...
Мариновані реберця в духовці
страва, яке не вимагає особливих турбот і приготувати його може кожен. Виходить завжди смачно і чудово! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати мариновані реберця в духовці. Рецепт приготування досить простий, інгредієнти завжди знайдуться, а часу на приготування піде зовсім неб...
Мариновані свинячі реберця
цікавий, але в той же час простий рецепт маринованих свинячих реберець вам точно сподобається! Готувати досить швидко, адже маринувати потрібно всього-то 15 хвилин! Та й маринад з простих продуктів! опис приготування: Такий простий рецепт маринованих свинячих реберець я знайшла десь на простор...
Мариновані гриби в мультиварці
Aromatnaya сніданок, приготована за все за пів годинки — непоганий варіант, Чи не справедливість? Я завжди роблю такі грибочки з вечора перед святом, а вранці подаю їх на стіл — гості залишаються в захваті. опис приготування: Скажу вам чесно, після того як я знайшла цей простий рецепт маринова...
Мариновані баклажани на зиму
Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...