Рецепт Маринований болгарський перець з часником
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню.
опис приготування:
В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і смачніше виглядають на столі. Але якщо у вас під рукою звичайний болгарський перець, то його теж можна сміливо взяти і при необхідності нарізати навпіл або четвертинками, наприклад. Завдяки часнику і зелені маринад виходить дивно смачним і ароматним.
- перці— 600 грам(міні)
- зелень— 1 пучок(кріп + петрушка)
- часник— 6-8 зубчиків
- цукор— 6 чайних ложок
- сіль— 2 чайних ложки
- оцет— 300 мілілітрів
- вода— 250 мілілітрів
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
2. викладайте перці, підсмажте їх на середньому вогні до рум'яної скоринки. Після зніміть їх зі сковороди і трохи остудіть.
3. з'єднайте воду, оцет, цукор і сіль. Додайте очищений часник і подрібнену зелень. Викладіть перці в маринад і залиште їх на 12 годин.
4. Можна відразу перекласти перці в баночку, щоб було зручно зберігати їх в холодильнику.
5. Це чудова закуска, від якої неможливо відірватися. Смачного!
Подібні рецепти
Маринований болгарський перець в маслі
Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...
Маринований гострий перець
Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....
Маринований гіркий перець
Свого саду у мене немає, тому заготовок на зиму роблю не багато. але деякі, цікаві, я все ж вношу на свою кухню. Тому прочитайте про те, як приготувати маринований гіркий перець. опис приготування: До цього ніде подібну закуску не пробувала і не бачила. А так як я і мій чоловік любителі гостро...