Рецепт Маринований болгарський перець з часником

Рецепт Маринований болгарський перець з часником
Кількість порцій: 8 Час приготування: 13 г. 0 хв.
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню.

опис приготування:

В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і смачніше виглядають на столі. Але якщо у вас під рукою звичайний болгарський перець, то його теж можна сміливо взяти і при необхідності нарізати навпіл або четвертинками, наприклад. Завдяки часнику і зелені маринад виходить дивно смачним і ароматним.

  • перці— 600 грам(міні)
  • зелень— 1 пучок(кріп + петрушка)
  • часник— 6-8 зубчиків
  • цукор— 6 чайних ложок
  • сіль— 2 чайних ложки
  • оцет— 300 мілілітрів
  • вода— 250 мілілітрів
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
Маринований болгарський перець з часником - фото крок 1 1. Перці вимийте і висушіть паперовим рушником. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла.

Маринований болгарський перець з часником - фото крок 2 2. викладайте перці, підсмажте їх на середньому вогні до рум'яної скоринки. Після зніміть їх зі сковороди і трохи остудіть.

Маринований болгарський перець з часником - фото крок 3 3. з'єднайте воду, оцет, цукор і сіль. Додайте очищений часник і подрібнену зелень. Викладіть перці в маринад і залиште їх на 12 годин.

Маринований болгарський перець з часником - фото крок 4 4. Можна відразу перекласти перці в баночку, щоб було зручно зберігати їх в холодильнику.

Маринований болгарський перець з часником - фото крок 5 5. Це чудова закуска, від якої неможливо відірватися. Смачного!

Подібні рецепти

Маринований болгарський перець

Маринований болгарський перець в маслі

Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...

Маринований гіркий перець на зиму

Маринований гіркий перець на зиму

Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...

Маринований гострий перець з медом

Маринований гострий перець з медом

Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...

Маринований гострий перець

Маринований гострий перець

Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....

Маринований гіркий перець

Маринований гіркий перець

Свого саду у мене немає, тому заготовок на зиму роблю не багато. але деякі, цікаві, я все ж вношу на свою кухню. Тому прочитайте про те, як приготувати маринований гіркий перець. опис приготування: До цього ніде подібну закуску не пробувала і не бачила. А так як я і мій чоловік любителі гостро...