Рецепт Маринований болгарський перець
Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником.
опис приготування:
Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданого часнику.
- води— 3 склянки
- цукру— 2/3 — 3/4 склянки
- солі— 5 Ст. ложок
- солодких болгарських перців— 10 штук
- часнику— 4 зубчики
2. підготувати маринад. довести оцет, воду, цукор і сіль у великій каструлі до кипіння на помірному вогні, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Дати охолонути близько 30 хвилин. Якщо ви хочете прискорити процес охолодження, довести до кипіння всі інгредієнти з однією чашкою води, а потім влити дві чашки холодної води. Готовий болгарський перець викласти в більшу миску і накрити кришкою. Дати охолонути протягом 15 хвилин, а потім видалити шкірку, серцевину і насіння.
3. Нарізати перець на смужки і викласти у велику миску або контейнер. Залити маринад і додати подрібнений часник. Накрити кришкою і поставити в холодильник на один день.
Подібні рецепти
Торт «Париж-Брест»
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...
Маринований гіркий перець
Свого саду у мене немає, тому заготовок на зиму роблю не багато. але деякі, цікаві, я все ж вношу на свою кухню. Тому прочитайте про те, як приготувати маринований гіркий перець. опис приготування: До цього ніде подібну закуску не пробувала і не бачила. А так як я і мій чоловік любителі гостро...
Маринований гострий перець
Яскравий і пекучий смак гострого перцю багатьма любимо, його подають з тарілкою гарячого борщу, заарештований, рибного супу і до других страв, додають в соуси. Замаринуйте барвистий гострий перець і ви на своїй кухні! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L....