Рецепт Маринований мову з соусом тартар
Маринований мову з соусом тартар — це прекрасна закуска для святкового столу, яка відмінно поєднується з алкогольними напоями і виконує функцію аперитив. готується швидко — спробуйте!
опис приготування:
Маринований мову з соусом тартар готується досить просто, однак для його приготування потрібно чимало часу, адже мови потрібно спочатку зваритися, а потім промаринуватися. Однак це того варто — маринований мову цілком може прикрасити навіть святковий стіл.
- Яловичий язик— 1 штука
- морква— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- Біла цибулина— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Білий винний оцет— 200 мілілітрів
- Сіль і перець— — За смаком
- яйця— 4 штуки
- Свіже листя петрушки— — За смаком
- Оливкова олія— 200 мілілітрів
У мисці робимо маринад — змішуємо оцет, дрібно нарізаний часник, сіль і перець. Тонко-тонко нарізаємо зварений мову, опускаємо його в маринад і ставимо в холодильник на 1,5 годину.
Одночасно при цьому, варимо 3 яйця для соусу.
З варених яєць дістаємо жовтки, опускаємо їх в чашу блендера і збиваємо разом з одним сирим жовтком. Потім додаємо сюди петрушку, половинку білого лука і ще раз збиваємо до однорідності.
збиваючи, потроху вливаємо спочатку оливкова олія, потім — винний оцет. Доводимо соус до потрібної вам консистенції — одні люблять густішою, інші більш рідкий. В будь-якому випадку, весь процес збивання соусу займе не більше 6-7 хвилин.
Усе, скибочки замаринованого мови можна подавати з соусом тартар. Приємного апетиту
Подібні рецепти
Шейкер-бура
Неймовірно смачна холодна закуска — маринований мову. Субпродукт відварюється заздалегідь і лише вареним маринується в пряному маринаді, а не сирим! Подавати закуску можна в будні або на свято. опис приготування: Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте цю смачну закуску, правда придбайте ...
Маринований буряк по-азійському
Рецепт приготування маринованого буряка по-азійському з імбиром і рисовим оцтом. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. Залити буряк холодною водою на 5 см у великій каструлі. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити буряк до готовності, близько 30 хвилин...
Маринований болгарський перець з часником
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...