Рецепт Маринований мову
Неймовірно смачна холодна закуска — маринований мову. Субпродукт відварюється заздалегідь і лише вареним маринується в пряному маринаді, а не сирим! Подавати закуску можна в будні або на свято.
опис приготування:
Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте цю смачну закуску, правда придбайте в кілька разів більше субпродуктів, так як гості обов'язково попросять добавки, особливо чоловіки! Маринований мову може зберігатися близько двох діб в холодильнику, але закуска ніколи не доживає до кінцевого терміну придатності — в мить відлітає з тарілок.
- Мова свинячий— 2 штуки
- Гірчиця в зернах— 2 Ст. ложки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(невеликий)
- часник— 2 зубчики
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- оцет 6% — 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- Лавровий лист— 3 штуки
- Перець чорний мелений— 3 щіпки
Свинячі мови промийте у воді, зчистіть ножем забруднення і викладіть в каструлю. Всипте всю сіль і додайте лаврове листя. Влийте воду практично до верху ємності і помістіть на плиту.
Відваріть мови близько 1,5 годин на помірному нагріванні, підливаючи воду в міру википання, щоб вони були нею покриті.
Очистіть ріпчасту цибулю і часник. Дрібно наріжте і висипте в глибоку ємність. Додайте щіпку солі, мелений чорний перець, гірчицю в зернах, масло і оцет. перемішайте маринад.
Мови витягніть по одному з бульйону і очистіть від нальоту, м'якоть наріжте слайсами в ємність до маринаду.
Перемішайте і перемістіть в контейнер з кришкою, залиште в холодильнику мінімум на півгодини, максимум — на ніч для просочування.
При подачі викладіть маринований мову на тарілки або блюдо, прикрасьте свіжою зеленню.
Подібні рецепти
Хрін маринований
Маринований мову з соусом тартар — це прекрасна закуска для святкового столу, яка відмінно поєднується з алкогольними напоями і виконує функцію аперитив. готується швидко — спробуйте! опис приготування: Маринований мову з соусом тартар готується досить просто, однак для його приготування потрі...
Маринований буряк по-азійському
Рецепт приготування маринованого буряка по-азійському з імбиром і рисовим оцтом. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. Залити буряк холодною водою на 5 см у великій каструлі. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити буряк до готовності, близько 30 хвилин...
Маринований болгарський перець з часником
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...