Рецепт Маринований мову

Рецепт Маринований мову
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Неймовірно смачна холодна закуска — маринований мову. Субпродукт відварюється заздалегідь і лише вареним маринується в пряному маринаді, а не сирим! Подавати закуску можна в будні або на свято.

опис приготування:

Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте цю смачну закуску, правда придбайте в кілька разів більше субпродуктів, так як гості обов'язково попросять добавки, особливо чоловіки! Маринований мову може зберігатися близько двох діб в холодильнику, але закуска ніколи не доживає до кінцевого терміну придатності — в мить відлітає з тарілок.

  • Мова свинячий— 2 штуки
  • Гірчиця в зернах— 2 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(невеликий)
  • часник— 2 зубчики
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • оцет 6%  — 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Перець чорний мелений— 3 щіпки
маринований мову - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти.

маринований мову - фото крок 2 Свинячі мови промийте у воді, зчистіть ножем забруднення і викладіть в каструлю. Всипте всю сіль і додайте лаврове листя. Влийте воду практично до верху ємності і помістіть на плиту.

маринований мову - фото крок 3 Відваріть мови близько 1,5 годин на помірному нагріванні, підливаючи воду в міру википання, щоб вони були нею покриті.

маринований мову - фото крок 4 Очистіть ріпчасту цибулю і часник. Дрібно наріжте і висипте в глибоку ємність. Додайте щіпку солі, мелений чорний перець, гірчицю в зернах, масло і оцет. перемішайте маринад.

маринований мову - фото крок 5 Мови витягніть по одному з бульйону і очистіть від нальоту, м'якоть наріжте слайсами в ємність до маринаду.

маринований мову - фото крок 6 Перемішайте і перемістіть в контейнер з кришкою, залиште в холодильнику мінімум на півгодини, максимум — на ніч для просочування.

маринований мову - фото крок 7 При подачі викладіть маринований мову на тарілки або блюдо, прикрасьте свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Маринований мову з соусом тартар

Хрін маринований

Маринований мову з соусом тартар — це прекрасна закуска для святкового столу, яка відмінно поєднується з алкогольними напоями і виконує функцію аперитив. готується швидко — спробуйте! опис приготування: Маринований мову з соусом тартар готується досить просто, однак для його приготування потрі...

Маринований буряк по-азійському

Маринований буряк по-азійському

Рецепт приготування маринованого буряка по-азійському з імбиром і рисовим оцтом. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. Залити буряк холодною водою на 5 см у великій каструлі. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити буряк до готовності, близько 30 хвилин...

Маринований болгарський перець з часником

Маринований болгарський перець з часником

Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...

Маринований гіркий перець на зиму

Маринований гіркий перець на зиму

Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...

Маринований гострий перець з медом

Маринований гострий перець з медом

Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...