Рецепт Маринований буряк по-азійському
Рецепт приготування маринованого буряка по-азійському з імбиром і рисовим оцтом.
опис приготування:
Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону.
Залити буряк холодною водою на 5 см у великій каструлі. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити буряк до готовності, близько 30 хвилин.
Викласти буряк в чашу з крижаною водою. Очистити буряк від шкірки. Нарізати на дуже тонкі кружальця, викласти в більшу миску.
довести імбир, оцет, цукор і сіль до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Вилити рідину поверх буряка, перемішати. дати постояти, поки повністю охолоне, принаймні 1 час. Помістити буряк в герметичний контейнер і поставити в холодильник до 1 місяці.
- буряка— 650 грам
- солі— 1 Чайна ложка
Залити буряк холодною водою на 5 см у великій каструлі. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити буряк до готовності, близько 30 хвилин.
Викласти буряк в чашу з крижаною водою. Очистити буряк від шкірки. Нарізати на дуже тонкі кружальця, викласти в більшу миску.
довести імбир, оцет, цукор і сіль до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Вилити рідину поверх буряка, перемішати. дати постояти, поки повністю охолоне, принаймні 1 час. Помістити буряк в герметичний контейнер і поставити в холодильник до 1 місяці.
Подібні рецепти
Маринований буряк на зиму без стерилізації
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Маринований болгарський перець з часником
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...
Маринований гіркий перець на зиму
Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...
Маринований гострий перець з медом
Як же приємно в зимовий день, на обід, відкрити баночку пікантною закуски. Вона зігріє і нагадає своїм гостро-солодким смаком про минуле літо. Зверніть увагу яке не заїжджене поєднання в заготівлі. опис приготування: Варто відзначити, що перці в банку набивати туго не слід. важливо, щоб марина...
Маринований болгарський перець
Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...