Рецепт Мармелад з сливи
В магазинному мармеладі ви не знайдете справжніх фруктів і корисних речовин. Він не принесе ніякої користі. Інша справа — натуральний фруктовий мармелад, приготовлений вдома.
опис приготування:
Смачний і корисний мармелад зі слив готується так: наріжте яблука, видаліть кісточки зі слив і засипте фрукти цукром. Потім готуйте мармелад в мікрохвильовці протягом 55 хвилин, поступово знижуючи потужність і періодично помішуючи. Готову мармеладную масу вилийте в форму, дайте застигнути протягом доби. Потім наріжте шматочками, обваляйте в цукрі і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Зливи— 300 грам
- яблука— 300 грам
- цукор— 350 грам
- Вершкове масло— 0,5 чайних ложки
Засипте фрукти цукром і перемішайте.
Увімкніть мікрохвильову піч на повну потужність і поставте миску з фруктами на 20 хвилин. Потім зменшіть потужність до 50% і залиште ще на 20 хвилин, і нарешті на мінімальній потужності готуйте 15 хвилин. Загальний час виходить 55 хвилин. При цьому кожні 10 хвилин виймайте і перемішуйте фрукти. На виході у вас вийде густа мармеладна маса.
Масу вилийте в форму, дно якого змастіть невеликою кількістю вершкового масла. Так мармелад НЕ прилипне. Залиште мармелад застигати на добу в прохолодному місці. Потім вийміть з форми.
наріжте шматочками, обваляйте в цукрі і подайте на стіл.
Подібні рецепти
Малинове варення з апельсином
Рецепт цих слив мені дала співробітниця з роботи. гарантувала успіх. Мені дуже сподобались. Дуже незвичайний смак. Спробуйте! опис приготування: Мариновані сливи з часником гарні в якості закуски до алкогольних напоїв. Дуже смачні. Зливи— 2 кілограма часник— 20 зубчиків вода— 2 L цукор— 4 С...
Мариновані сливи
Мариновані сливи на наших столах побачиш нечасто. А даремно — мариновані сливи йдуть на закуску не гірше популярних маринованих овочів. розповідаю, як маринувати сливи — можливо, вам теж захочеться! опис приготування: Маринованими овочами в нашій країні нікого не здивуєш — помідорчики, огірочк...
Мочені сливи
Рецепт приготування мочених слив з цукром. опис приготування: Найбільш придатними для мочіння є сливи пізніх сортів, особливо сорти сливи з групи угорок. В процесі мочіння сливи розм'якшуються, тому вони повинні бути трохи твердими, але в той же час зрілими. Для мочіння слив використовуйте скл...
Мариновані сливи на зиму
Зливи — це одна з основних содових культур на нашій території, тому її частіше за інших можна зустріти серед заготовок. З слив можна зробити не тільки варення або компот, але і замаринувати їх. опис приготування: Я думаю, що у більшості з вас взимку на полицях стоять банки з варенням і компоти...
Мандариновий мармелад
мандариновий мармелад — чудове доповнення сніданку, полудня або святкового десерту. Ви можете приготувати його з цілими часточками будь-яких цитрусових, які буде приємно жувати. опис приготування: За цим рецептом ви можете приготувати не тільки мандариновий мармелад. Ви можете використовувати ...