Рецепт Мармеладний пиріг

Рецепт Мармеладний пиріг
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування ароматного ванільного пирога з лимонною цедрою глазур'ю з апельсинового джему і йогурту.

опис приготування:

Чудовий легкий пиріг в вершково-помаранчевій глазурі з лимонним ароматом неодмінно порадує вас і ваших гостей. Для приготування цього рецепту використовуйте йогурт зі зниженим вмістом жиру

  • борошна— 1 Склянка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • цукру— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • ванілі— 1 Чайна ложка
  • лимон tsedra— 1 штука
  • масла каноли— 1/2 склянки
Мармеладний пиріг - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Скропити форму для випікання антипригарним спреєм або змастити форму маслом і злегка посипати борошном. Просіяти разом борошно, розпушувач і сіль. Відкласти в сторону.

Мармеладний пиріг - фото крок 2 2. В окремій мисці змішати 1 стакан йогурту, цукор, яйця, ваніль, лимонну цедру і масло каноли. Додати сухі компоненти і акуратно перемішати разом.

Мармеладний пиріг - фото крок 3 3. Вилити отримане тісто в підготовлену форму для пирога. Випікати в духовці 45 хвилин. Прибрати пиріг з духовки і дати йому трохи охолонути. Витягти пиріг з форми.

Мармеладний пиріг - фото крок 4 4. Поки пиріг охолоджується, вилити джем в каструлю. Нагріти його на повільному вогні, поки він не розтане, періодично помішуючи. Додати 1 / 4 чашки йогурту в каструлю і вимкнути вогонь. перемішати акуратно.

Мармеладний пиріг - фото крок 5 5. Повільно залити пиріг приготовленої глазур'ю, дозволяючи їй розтектися по краях. Дати глазурі вбратися, нарізати і подавати.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Слойки на кефірі

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...