Рецепт Matalotta (группировщиков matalotta)

Рецепт Matalotta (группировщиков matalotta)
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування окуня з грибами і овочами. Sitsiliyskaya кухня.

кількість порцій: 4
  • окунь— 800 грам
  • помідори— 200 грам
  • цибуля— 100 грам
  • часник— 20 грам
  • лаврушка— 10 грам
  • товчений мигдаль— 30 грам
  • петрушка— 80 грам
  • біле вино— 100 мілілітрів
  • оливкова олія— 50 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • чорний перець— 1 щіпка
  • рибний бульйон— 100 мілілітрів
  • гриби— 100 грам
  • кабачки— 100 грам(інгредієнти для гарніру:)
  • мигдаль— 1 щіпка
  • пепероні— 80 грам
Matalotta (группировщиков matalotta) - фото крок 1 Насипте борошно на невеликі листи. Обваляйте філе окуня в борошні.

Matalotta (группировщиков matalotta) - фото крок 2 У сковороді з маслом обсмажити цибулю, нарізаний часник, філе. Налити трохи білого вина, почекати поки воно випаруватися.

Matalotta (группировщиков matalotta) - фото крок 3 Додати нарізані помідори, сіль і перець, залити рибний бульйон, додати лавровий лист і гриби.

Matalotta (группировщиков matalotta) - фото крок 4 Додати петрушку і варити на слабкому вогні 5 хвилин.

Matalotta (группировщиков matalotta) - фото крок 5 Змішати залишки лука зі скибочками кабачка. Потім додати перець, посолити і обсмажити на сильному вогні.

Matalotta (группировщиков matalotta) - фото крок 6 Додати нарізаний мигдаль.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Солянка з капусти в мультиварці

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...